Seyredecek misin?
ben hercai izliyorum yenilmiş
Seyredecek misin?
Talisca gelmeyecek adam prim kasıyor. Şu an bizim stoper sağ bek ve kaleci lazım ama büyük ihtimalle sıfır transfer olacak gözüküyor. Sağ bek roiserin yedeği yok. Kaleciler de çok iyi değil Vida Welington Montero da bence yeterli değil.Luyindama, Emre Akbaba, Şener,
Talisca da gelse BJK yürüye yürüye şampiyon olur bu sezon.
Ayağı kafasına değmiyor teğet geçiyor az bir farkla kaçıyor ki bu normalde de değse bile bazı liglerde kırmızı verilmez, genelde sarıyla cezalandırılır.Ya insanı tuttuğu takımdan soğutuyorsunuz, Diagne’nin hareketi neden kırmızı kartlık değil rica etsem açıklar mısın?
Ayak o kadar kalkmaz. Top ayakla oynama mesafesinde değil. Zamanında Babel bizdeyken de benzer bir şey yapıp kırmızı görmüştü.Ayağı kafasına değmiyor teğet geçiyor az bir farkla kaçıyor ki bu normalde de değse bile bazı liglerde kırmızı verilmez, genelde sarıyla cezalandırılır.
Ben de buna çok yanarım her sene Galatasaray maçları deplasmanda ve sonlarda oynarız diye ve hep genelde böyle oluyor insan bu nasıl oluyor diye düşünüyor. Özellikle son 8-9 senedir ikinci maçlar Galatasaray'ın sahasında oluyor.2017-18'de ilk yarıda Beşiktaş yine kendi evinde hem de bugünkü gibi de değil, rencide ederek yenmişti. İkinci yarı Arena'da intikam alıp şampiyon olmuştuk.
2018-19'da Beşiktaş yine ilk yarıda yine kendi evinde yenmişti. Ligin ikinci yarısı yine Arena'da intikam alıp şampiyonluğa ulaşmıştık.
2019-20'de yine Beşiktaş yine ilk yarıda yine kendi evinde yendi. İkinci yarıda ise bu kez ilk seyircisiz maça denk geldiği ve dönemin pandemi psikolojisi vb eklenince bu kez elden kaçtı, beraberlik olmuştu.
Yani hemen hemen her sene klasik haline gelen bir olay. Bu kez yine şampiyonlukla mı sonuçlanacak yoksa geçen seneki gibi mi olacak bunu önümüzde son 2 haftada olması gereken transferlerin durumu belirleyecek. Transferler olmazsa bu sene geçen seneden hallice bir sıralamada erkenden havlu atarız.
Beyaz tv yi izle makara şamata eğlence ne ararsan var. 😊Sadece skora baktım maç sonrası tartışma programlarına bakarım
------
Haydi GS 1 gol at maç bitsin
Aslında kalbimden geçen 1-0 dı
Aynen onu arada izliyoruz futboldan başka herşey varBeyaz tv yi izle makara şamata eğlence ne ararsan var. 😊
Şunu bizde yapan adamı "defanstan kısa pasla çıkamıyor" diye kovdular. Beşiktaş'ın şu duruma gelmesinin sebebi futbolu değil aile ortamı. Oyuncu grubu hocasını sever ve sayarsa o takım ortalama isimlerle de kafaya oynar. Baştaki Trabzonluya fazla güvenmiyorum ama eğer Sergen'i yemezse Beşiktaş sonuna kadar yarışa gider. Ne yapıp edip Talisca'yı getirmeleri gerekiyor yoksa bu takım bir yerde tıkanır.
Şenol Güneş'i severim ama ligde hiç büyük maçlarda iyi kadro çıkardığını bir iki maç dışında iyi oynattığını düşünmüyordum. Sergen Yalçın ise tam bu maçların adamı.
Talisca gelmez kendi takipçi artsın diye bir kaç gönderi paylaştı millet de kandı yeni ayılıyor bu gidişle oyuncu almayacağız galiba.Şunu bizde yapan adamı "defanstan kısa pasla çıkamıyor" diye kovdular. Beşiktaş'ın şu duruma gelmesinin sebebi futbolu değil aile ortamı. Oyuncu grubu hocasını sever ve sayarsa o takım ortalama isimlerle de kafaya oynar. Baştaki Trabzonluya fazla güvenmiyorum ama eğer Sergen'i yemezse Beşiktaş sonuna kadar yarışa gider. Ne yapıp edip Talisca'yı getirmeleri gerekiyor yoksa bu takım bir yerde tıkanır.
Fatih Terim bile kırmızı diyor hâlâ o dedi bu dedi deniyor. Şu kartı tartışmak bile sıkıntı.
Fatih Terim bile kırmızı diyor hâlâ o dedi bu dedi deniyor. Şu kartı tartışmak bile sıkıntı.
Demek istediğim hoca bile kabul etmiş kulüpten hiç kimse böyle bir şey yanlış dememiş büyük bir hata olsa zaten hoca kulüp ayağa kalkar. Ayağını kafa mesafesine sokarsan sonucu bu olur. Bu pozisyon yüzünden maçta da sanki çok bir şey yapılmış gibi Cüneyt Çakır'ı Beşiktaş forması ile paylaşıp karşı takımın emeğine saygısızlık yapman özellikle hiç olmuyor. Hadi diyelim sarı kart. Medyada genel görüş kırmızı yani hata bile olsa öyle abartılacak bir şey değil.Fatih Terimle farklı görüşte olamaz mıyım? Tarihte buna benzer pozisyonlarda bırak kırmızıyı sarı bile verilmediği oldu. Dediğim gibi kırmızı kart değildi.
Kolay gelsin.Demek istediğim hoca bile kabul etmiş kulüpten hiç kimse böyle bir şey yanlış dememiş büyük bir hata olsa zaten hoca kulüp ayağa kalkar. Ayağını kafa mesafesine sokarsan sonucu bulur. Bu pozisyon yüzünden maçta da sanki çok bir şey yapılmış gibi Cüneyt Çakır'ı Beşiktaş forması ile paylaşıp karşı takımın emeğine saygısızlık yapman özellikle hiç olmuyor. Hadi diyelim sarı kart. Medyada genel görüş kırmızı yani hata bile olsa öyle abartılacak bir şey değil.