Yoldaşlığın kurallarından biri değil mi ? İyi bilmen lazım kütük… @Yakamoz-AsiAsıl bukalemun sensin be 12.Adam!!!
Dün kardeştik bugün kalleş...
Yoldaşlığın kurallarından biri değil mi ? İyi bilmen lazım kütük… @Yakamoz-AsiAsıl bukalemun sensin be 12.Adam!!!
Dün kardeştik bugün kalleş...
Öyle zaten, hainlik bizim işimizYoldaşlığın kurallarından biri değil mi ? İyi bilmen lazım kütük… @Yakamoz-Asi
Kral, ben senin çevrendeki TS'lileri bilmemde (Varsa Tâbi) ben kendi takımımdan başkasını tutmam veya onu arkalamam. Takımlara lafım yok onlar tâbi ki olacak yoksa bu sektör var olmaz. Benim lafım insanlara. 😁Akşam Fener'e çelmeyi takıyorsunuz?
Bugün bu şekiliz
O zaman neden soruyorsun gundi ? Test mi ediyorsun beni ?Öyle zaten, hainlik bizim işimiz
Ben sana başka takımı tut mu dedimKral, ben senin çevrendeki TS'lileri bilmemde (Varsa Tâbi) ben kendi takımımdan başkasını tutmam veya onu arkalamam. Takımlara lafım yok onlar tâbi ki olacak yoksa bu sektör var olmaz. Benim lafım insanlara. 😁
Maksat konu coşsunO zaman neden soruyorsun gundi ? Test mi ediyorsun beni ?
Özele gel nasıl coşulur gör.Ben sana başka takımı tut mu dedim
Bugün GSliler sizi destekliyor demek istemiştim. İşin doğası o. Fener'e karşı sizi destekleyeceğiz elbet.
------
Maksat konu coşsun
Ben dm pek sevmiyorum bir de enerjimi idareli kullanıyorum forum zaten yoruyor, özeldeki boş muhabbetler de yorar yaniÖzele gel nasıl coşulur gör.
Oku bari be adam.Ben dm pek sevmiyorum bir de enerjimi idareli kullanıyorum forum zaten yoruyor, özeldeki boş muhabbetler de yorar yani
Benim takımım olduğu sürece pek diğerlerine bakmam. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray puan kaybetmiş. Takmam yani 😂Bugün GSliler sizi destekliyor demek istemiştim. İşin doğası o. Fener'e karşı sizi destekleyeceğiz elbet.
OkudumOku bari be adam.
Siz şampiyonluk yarışında değilsiniz çünküBenim takımım olduğu sürece pek diğerlerine bakmam. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray puan kaybetmiş. Takmam yani 😂
Allah razı olsun.Okudum
------
Siz şampiyonluk yarışında değilsiniz çünkü
Bir de 3 Büyükler arasındaki nefret durumuna siz dahilsiniz yani Bağımsız takılıyorsunuz
Şampiyonluk senesindede pek takmıyorduk ki. Kendi halinizde takılıyordunuz. 😅😁Okudum
------
Siz şampiyonluk yarışında değilsiniz çünkü
Bir de 3 Büyükler arasındaki nefret durumuna siz dahilsiniz yani Bağımsız takılıyorsunuz
Daha ligin 10. haftasından 8 puan fark yaptık. O bir tane yaşadığımız kayıp da size hediyemiz olsunSen beraberlik mi dedin?
------
Fırsat kaçırdın oh olsun sana konu açmazsın bundan sonra.
------
Bahaneler hazır @12.Adam
Daha ligin 10. haftasından 8 puan fark yaptık. O bir tane yaşadığımız kayıp da size hediyemiz olsun
İşte böyle ne halt yiyeceksen Özelde ye @Yakamoz-Asi @BullyÖzele gel nasıl coşulur gör.
Sıfırlayacağım…İşte böyle ne halt yiyeceksen Özelde ye @Yakamoz-Asi @Bully
Bu arada artık hafifledin. Çok şanslısın çok. Şöyle ipin kopmasına mm kalmıştı….
Şu an bir şeylerin sınırındasın yine. Bakalım Kasım ayı favori oylamadan men edilecek bir durum mu olacakSıfırlayacağım…
Olmaz artık umuma açık yerde yazmam.Şu an bir şeylerin sınırındasın yine. Bakalım Kasım ayı favori oylamadan men edilecek bir durum mu olacak
Sıfırlayacağım…
Şu an bir şeylerin sınırındasın yine. Bakalım Kasım ayı favori oylamadan men edilecek bir durum mu olacak
yazdıklarının yankısı daha devam ediyor yani men edilecek gibisin. Umutların diğer aya artıkOlmaz artık umuma açık yerde yazmam.