cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 13,868
- Puanı
- 1,060
İyi oldu Kasımpaşa'nın yenmesi. Tahmin yarışmasında kimse puan alamadı.
İyi oldu Kasımpaşa'nın yenmesi. Tahmin yarışmasında kimse puan alamadı.
Belki ben puan çıkarırdım.Pozitif tarafı o oldu haklısın valla
Kasımpaşa, Beşiktaş'a acımadı @Yakamoz-AsiFüze yollasaydın Kaan'ım
Kahve içtin tabi normale döndün.Günaydın
Belki ben puan çıkarırdım.
Ben hep normalimKahve içtin tabi normale döndün.
Kasımpaşa, Beşiktaş'a acımadı @Yakamoz-Asi
Teo da öyle diyor zaten.Ben hep normalim
Kasımpaşa, zayıf rakibine 1 avans verip 2. yarı şovunu yaptı @Yakamoz-Asi @12.AdamKasımpaşa, Beşiktaş'a acımadı @Yakamoz-Asi
Teo abim de normalTeo da öyle diyor zaten.
Kasımpaşa, zayıf rakibine 1 avans verip 2. yarı şovunu yaptı @Yakamoz-Asi @12.Adam
------
Teo abim de normal
Beşiktaş’ta beşiktaşlı da kabus görüyor. @Yakamoz-AsiKasımpaşa, Beşiktaş'a acımadı @Yakamoz-Asi
Valla büyük intikam fırsatı olurdu Olsun böyle de güzel intikam aldık, Galatasaray büyük taştır altında kalırsınızMaç konusunu açmasaydın haber konusunu kesin böyle açardın dimi.
Galatasarayla uğraşanın çocuğu olmaz be kardeşimKasımpaşa, zayıf rakibine 1 avans verip 2. yarı şovunu yaptı @Yakamoz-Asi @12.Adam
------
Teo abim de normal
Alsa idi maçı BJK, benim önüme geçeceklerdi arkamdaki kişiler.Pozitif tarafı o oldu haklısın valla
Sizinki de tüp bebek zaten. Normal yollarla yapamıyorsunuz. @Yakamoz-AsiValla büyük intikam fırsatı olurdu Olsun böyle de güzel intikam aldık, Galatasaray büyük taştır altında kalırsınız
------
Galatasarayla uğraşanın çocuğu olmaz be kardeşim
Biz zorlu rfs maçını düşünerek rotasyon yapmıştık. Artı Osimhen sakatlanmıştıYanlıṣ hatırlamıyorsam Kasımpaṣa GS'ye de ṣov yapmıṣtı. @12.Adam
Alsa idi maçı BJK, benim önüme geçeceklerdi arkamdaki kişiler.
Valla büyük intikam fırsatı olurdu Olsun böyle de güzel intikam aldık, Galatasaray büyük taştır altında kalırsınız
------
Galatasarayla uğraşanın çocuğu olmaz be kardeşim
Biz zorlu rfs maçını düşünerek rotasyon yapmıştık. Artı Osimhen sakatlanmıştı
Yok yanlış anlattım. BJK 2-0 yener dedim ama böyle olsaydı yine önüme geçeceklerdi şimdi sıramı koruyorum.Sen beraberlik mi dedin?
------
Fırsat kaçırdın oh olsun sana konu açmazsın bundan sonra.
Eee zatenSen beraberlik mi dedin?
------
Fırsat kaçırdın oh olsun sana konu açmazsın bundan sonra.
------
Bahaneler hazır @12.Adam