O da ayrı bir değerlendirme.Pozisyonun kolun açık olup olmamasıyla alakası yok, o değerlendirme dışı bir konu.
Penaltıya kadar top yüzü göremedi adamlar. 🤭
Takımın psikolojik sorunu var penaltı kırmızı kart kaleci hatası her şey oldu. Takım da saldı. Takım psikolojik süreci en kötü şekilde yürüttü. Şu maç Giresun değil de amatör takım olsa yine 4 atardıGiresun’dan da kendi evinde 3 yemezsin be… Bu kadroyla hem de. Neden bu ligde şampiyon olan takımlar ertesi sezon düdüğü başı dağıtıyor anlamıyorum. GS son şampiyon olduktan sonraki sezon o kadroya rağmen dağıldı. Başakşehir desen şampiyon olduktan sonra küme düşmemeye oynadı… Şimdi de Beşiktaş.
Ama bence Sergen Yalçın gönderilmemeli, uzun vadeli bir planlamada illa ki böyle başarsız dönemler olur. Sanki Sergen olmasa her sezon şampiyon olunuyormuş gibi.
O değil de biz bu takıma da yenildik Ya ona yanarım…
Alakası yok işte.O da ayrı bir değerlendirme.
Takımın psikolojik sorunu var penaltı kırmızı kart kaleci hatası her şey oldu. Takım da saldı. Takım psikolojik süreci en kötü şekilde yürüttü. Şu maç Giresun değil de amatör takım olsa yine 4 atardı
Benim tanıdığımda Beşiktaş kongre üyesi olmak istiyor @Gerekli24O da ayrı bir değerlendirme.
Takımın psikolojik sorunu var penaltı kırmızı kart kaleci hatası her şey oldu. Takım da saldı. Takım psikolojik süreci en kötü şekilde yürüttü. Şu maç Giresun değil de amatör takım olsa yine 4 atardı
Takım maçta bir kötü gidince dağılıyor hemen. Artık şuna emin oldum ilk galibiyeti almak bu süreçte çok zor çünkü takım aşırı kırılgan ve bunda her gün daha da kötü oluyor. Bugün kim oynarsa oynasın yenerdi bizi bu durumlarda.@Gerekli24 konuyu açtığına pişman olmuştur...
Üzüldüm BJK adında. Kaç haftadır kötü gidiyor. Giresunspor'a böyle bir farkla yenilgi beklemiyordum. Son şampiyon olup böyle kötüye gidişat büyük takımlara yakışmıyor.
Sabıııııııır.@Gerekli24 konuyu açtığına pişman olmuştur...
Üzüldüm BJK adında. Kaç haftadır kötü gidiyor. Giresunspor'a böyle bir farkla yenilgi beklemiyordum. Son şampiyon olup böyle kötüye gidişat büyük takımlara yakışmıyor.
Nasıl alakası yok. Kol açıklığı da el kolda bir değerlendirmeAlakası yok işte.
Fenerbahçe’ye sabretmiyorsun @xdragxxSabıııııııır.
Bir ara sana Fenerbahçe Bjk tarihini iyice anlatmam lazım böyle olmayacak...
Ben maçta 4 gol olur dedim 2-2 demiştim 0-4 bittiGiresun’dan da kendi evinde 3 yemezsin be… Bu kadroyla hem de. Neden bu ligde şampiyon olan takımlar ertesi sezon düdüğü başı dağıtıyor anlamıyorum. GS son şampiyon olduktan sonraki sezon o kadroya rağmen dağıldı. Başakşehir desen şampiyon olduktan sonra küme düşmemeye oynadı… Şimdi de Beşiktaş.
Ama bence Sergen Yalçın gönderilmemeli, uzun vadeli bir planlamada illa ki böyle başarsız dönemler olur. Sanki Sergen olmasa her sezon şampiyon olunuyormuş gibi.
O değil de biz bu takıma da yenildik Ya ona yanarım…
Reis çok yaklaşmışsın maşallah
Gs'den başka sevmemezlik ettiğim tr takımı yokSabıııııııır.
Bir ara sana Fenerbahçe Bjk tarihini iyice anlatmam lazım böyle olmayacak...
Elde var 0 PuanReis çok yaklaşmışsın maşallah
Gs'den başka sevmemezlik ettiğim tr takımı yok
Rakip çökünce zevk vermiyor (GS hariç)
Sana 1 saat onların bizle ilişkisini anlatsam Bjk'ı sevmezsin bu kadar basit.... Bjk fark yedi diye üzülmek nedir ya senin niye 4 yediler keşke 6-7 yeselerdi demen lazım üstelik...