Gomez gününde değildi.Mustafa Pektemek kaldığı yerden devam az daha izlesem çıldıracadım.
Gomez gününde değildi.Mustafa Pektemek kaldığı yerden devam az daha izlesem çıldıracadım.
Bırak Gomez'i, yedek futbolcular kendisini göstermeliydi. 1 numaralarını göremedik.Gomez gününde değildi.
Pektemek naptı yine öyle kazmalık yine.Bırak Gomez'i, yedek futbolcular kendisini göstermeliydi. 1 numaralarını göremedik.
Mustafa Pektemek , Necip ve İsmail'e rağmen kazanmak güzel.Pektemek naptı yine öyle kazmalık yine.
Quaresma çok istekliydi nerdeyse atacaktı.ssssssssssssssMustafa Pektemek , Necip ve İsmail'e rağmen kazanmak güzel.
de get.Quaresma çok istekliydi nerdeyse atacaktı.ssssssssssssss
Çokda iyi oynadığını düşünüyorum istekliydi çalımda attı, güzel paslarda attı.de get.
Lokomotiv Moskova, deplasmanda Sporting Lizbon'u 3-1 mağlup etmiş. Bir sonraki maçımız bayağı çekişmeli geçecek.
Koşmuyor, defansa yardım yok. İlerde de asist gol tabela yapmıyor. Gayret etmeli bu taraftar onu ger getirtti onlara layık olmalı.Çokda iyi oynadığını düşünüyorum istekliydi çalımda attı, güzel paslarda attı.
Kız 1000 defa söyledik, 1 hafta Fenerin diğer hafta Beşiktaşın maçı yayınlanacak, ayrımcılık yok yani.maçı izleyemedim gerçi vadi vardı ama yinede televizyonda olmalıydı bizim maçımız neden fenerin maçını verdiler beşiktaşımızın vermediler ayrımcılık yapıyorlar
1 hafta bizim 1 hafta Fenerin.maçı izleyemedim gerçi vadi vardı ama yinede televizyonda olmalıydı bizim maçımız neden fenerin maçını verdiler beşiktaşımızın vermediler ayrımcılık yapıyorlar
ikisinide versinler zor birşeymiKız 1000 defa söyledik, 1 hafta Fenerin diğer hafta Beşiktaşın maçı yayınlanacak, ayrımcılık yok yani.
Sen söyle yayıncıya zorla verdittir.ikisinide versinler zor birşeymi
Haklısın iki maçıda yayınlasa tabiki çok iyi olur ancak karar bu şekilde yani maç haftası birinin maçı TRT de yayınlanırken öbür maçta şifreli yayın olan tivibuspordaikisinide versinler zor birşeymi