Kanal D Beş Kardeş - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
7.bölümü de bitirdim. 6.bölüm kadar olmasa da yine güzel bir bölümdü. İyi göndermelerin olduğu bir bölümdü özellikle son yarım saatlik kısım bayağı güzeldi yani. 8.bölüme de geçerim vakit bulunca :)

8.bölümü de bitirdim yine harika bir bölümdü. Benim dizide en sevdiğim karakter kardeşler içerisinde özellikle Turgut diyebilirim bu bölümlere kadar. Çok iyi oynuyor rolünü hepsi iyi ama Turgut benim için daha ön planda. Şevval ile olan sahneleri zaten harika çok güldürüyor beni. Youtube yorumlarında dizinin bir kesitinin Leyla ile Mecnun kafası ile uyuştuğunu söylüyor ancak izlemediğim için bilemiyorum ama o sahneler bence çok iyiydi güzel tasarlanmış sanki tüm olayları kendileri yaşamış gibi aktarmaları :D Dizinin sonu çok iyiydi zaten balığın ağzından yüzüğün çıkması da çok iyi ayarlanmış tek kelimeyle süperdi :) Dizi keşke bitmemiş olsa diyebilirim sadece. Fahriye diziden çıktı derken bu sefer de Canan ile birleşemiyor Sait ve onu görünce aaa diye kaçması çok komik :D 9.bölümde görüşmek üzere ve artık son 5 bölüm :(

Ve 13.bölüm yani final bölümüyle son kez izledim diziyi. Böyle kötü bir son beklemiyordum kötüden kastım ölmelerinden bahsediyorum o kamyonla aşağı uçmaları çalan Müslüm Gürses şarkısı ve akabinde patlamayla o şarkının bitip duygusal fon müziğin çalması. Onlar dizi icabı öldüler ama çok etkilendim açıkçası çok sevmiştim tüm kardeşleri ve karakterleri. Keşke bitmeseydi devam etseydi diyebileceğim güzellikte bir iş olmuş izleyiciler kaliteli dizileri harcayabiliyorlar çok çabuk gerçekten muhteşem üzüldüm ya. Sanki kendi yakınlarımı kaybettim gibi bir his oldu içimde. Yapımda emeği geçen Onur Ünlü Kerem Çatay ve değerli tüm oyunculara sonsuz teşekkürler böyle keyifli ve bir o kadar da duygusal bir tat bıraktıkları için gönül isterdi Mutlu sonla bitsin ama bu şekilde de iyi bir son olmuş gerçekten etkiledi yani. Özleyeceğim sizleri Sait - Nazım - Turgut - Orhan - Aziz :(

@Aserat @mrt-06