Beş Kardeş, Bu Haftaya Özel 23.30'da!

Mesela 1 hafta veya 1 ay boyunca yayınını durduran kanallar da var. Dediğim gibi Star çok ceza alıyordu. :)
1 ay kesintisiz olmamıştir aralıklarla olmuştur ama 1 hafta olduğunu cok gördüm. Önceden daha sert cezalar vardı bence suan cezalar bu kadar ağır değil.

Trt 1 gelince de seçim sonuçları ile rtuk değişti artık Chp-mhp den üyelerde söz sahibi olacak. O yüzden trt1 önümüzdeki yıllarda da ceza alırsa sasmamak lazım. :)

1 ay kesintisiz olmamıştir aralıklarla olmuştur ama 1 hafta olduğunu cok gördüm. Önceden daha sert cezalar vardı bence suan cezalar bu kadar ağır değil.

Trt 1 gelince de seçim sonuçları ile rtuk değişti artık Chp-mhp den üyelerde söz sahibi olacak. O yüzden trt1 önümüzdeki yıllarda da ceza alırsa sasmamak lazım. :)
O zaman ceza verildiğinde 1 hafta/ay kadar kara ekran falan oluyordu, şimdi en azından daha küçük çaplı cezalar var.

Yaşın küçük mü? Cok önceden de olurdu böyle şeyler Star tv hep ceza alırdı, önceden daha beter cezalar vardı 2-3 gün yayın olmazdi simdi yine iyi cezalar , en azından belsegel yayınlıyorlar
Trt1 de siz gözünüzde iyice devlet kanalı yapmışsınız sonuçta devlet kanalı olsa da diikat etmesi gereken seyler var.

Bende ilk basta pek anlamadım ama araştırınca netlik kazandı. :D
Şey.. Evet. Yaşım küçük. Utandım şimdi. 🙁

Dediğin gibi cezalar farklı günlerde yayınlanıyormuş demek ki. Haklı çıktın. :D
Büyük ihtimalle günleri kanallar seçiyor, çünkü dizilerin olmadığı günlerde var hep. Gerçi Star bu akşam Çarkıfelek yerine belgesel yayınlayacak, Çilek Kokusu ise bu yüzden 21.00'de başlayacak. Çarkıfelek'in yarın akşamki bölümü de 21.00'e alınmış. Kısacası iki belgesel neredeyse tüm yayın akışını karıştırmış. Yine de belgesel sevenler için güzel bir hafta olacağı kesin. :)

Büyük ihtimalle günleri kanallar seçiyor, çünkü dizilerin olmadığı günlerde var hep. Gerçi Star bu akşam Çarkıfelek yerine belgesel yayınlayacak, Çilek Kokusu ise bu yüzden 21.00'de başlayacak. Çarkıfelek'in yarın akşamki bölümü de 21.00'e alınmış. Kısacası iki belgesel neredeyse tüm yayın akışını karıştırmış.
Dizilerin olmadığı günler seçiyor demişsin de, dediğin gibi hem bugün Çilek Kokusu var, hem de Cumartesi Show'da İlişki Durumu Karışık var. Kanallar belirlemiyordur bence günleri.

Dizilerin olmadığı günler seçiyor demişsin de, dediğin gibi hem bugün Çilek Kokusu var, hem de Cumartesi Show'da İlişki Durumu Karışık var. Kanallar belirlemiyordur bence günleri.
Ben de senin yazdığın şeyi belirttim zaten. :D

Show'da Cumartesi günü belgesel yok, sadece yarın ve Cuma akşamı var. O günlerde de dizi yayınlanmıyor.

Ve ne yazık ki son bölümleri artık.Dizi bitiyor.Türkiyede kaliteli yapımlar sevilmiyor galiba.

Bu arada Kanal D'nin Azerbaycanda yayını durduruldu.İnternetden izliyorum ben.Nedenini bilen var mı?

Ve ne yazık ki son bölümleri artık.Dizi bitiyor.Türkiyede kaliteli yapımlar sevilmiyor galiba.

Bu arada Kanal D'nin Azerbaycanda yayını durduruldu.İnternetden izliyorum ben.Nedenini bilen var mı?
Durduruldu mu? 😱
Hiçbir fikrim yok, belki biraz araştırırsan bulursun nedenini.

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy