Beğeniler Hakkında Önemli Bir Rica

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Katılıyorum. Mesela bir konuda çok iyi espri yapıyorum sonra bakıyorum bildirim var aha diyorum esprim keşfedilmiş sonra hayal kırıklığına uğruyorum. :(

Katılıyorum. Mesela bir konuda çok iyi espri yapıyorum sonra bakıyorum bildirim var aha diyorum esprim keşfedilmiş sonra hayal kırıklığına uğruyorum. :(

İşte Ozan bunu demek istemiş:( Hevesleniyoruz::T sonra kocaman hüsrana uğruyoruz meğerse hısmımız beğenmiş:(

Ben de katılıyorum. :) Ama isteyen istediğini beğenmeye devam eder. :(

- - - Ekleme - - -

Ben de katılıyorum. :) Ama isteyen istediğini beğenmeye devam eder. :(

Emege saygi için de begeni tusuna basmayi unutmayalim

yakında foruma giriş çıkış saatlerini bile sınırlarlarsa şaşmam :d askeridorum :d

Ben sahsen bir yoruma katiliyorsam begenirim veya oyunlarda örnek olarak hakkimda güzel bir yorum yapildiysa begenirim. Bunda kötü amac yoktur bence.

Ha sen panpa olmussundur forumda her mesajini begeniyorsundur, bu tabi ki yanlis. Zaten panpa olmussunuz daha da panpa olunmaz ki :D

Kisaca Aciklamaya katiliyorum, abartmadikca sorun görmüyorum. Bana begeni verenlere tesekkür ediyorum, verdiklerimide helal ediyorum :)

Beğendiğiniz yorumlarda beğeni butonuna basmayın diyen yok zaten ama iş abartılmıştı abartılmaması gerektiğini söylemiş Ozan olay bu yani yoksa kimseyi zorlayamazsın butona basma diye. :)

bu forumda bazıları birbirini çekemiyor he.bence forumda özgürlik kısıtlaması üzerine fikirler çıkarıyor adminler.
kişiye göre değişiyor adam beğensin abi ne var bunda..kimide sevdiği mesajları beğeni atıyor ne yani kaldırın o zaman kimse atmasın beğeni tuşu bu bile dert mi oldu ?

bu forumda bazıları birbirini çekemiyor he.bence forumda özgürlik kısıtlaması üzerine fikirler çıkarıyor adminler.
kişiye göre değişiyor adam beğensin abi ne var bunda..kimide sevdiği mesajları beğeni atıyor ne yani kaldırın o zaman kimse atmasın beğeni tuşu bu bile dert mi oldu ?

aynen aga katılıyorum

Bence son derece doğru bir karar. Haftalık sonuçlarda en çok beğeni alanlar listesi olduğuna göre beğenilerin kalitesinin de artması lazımdı. :)