Bayram Nedeniyle Hangi Yapımlar Yayınlanmayacak?

Çok güzel gidiyor, niye kalksın yayından?
Asıl yayından kalkması gereken Cam Tavanlar.
Dizinin kendisi güzel olsa da güzel gitse.
Bu arada reyting konularında TV izlemiyorum diyorsun, yoksa bunu internetten izliyorum falan deme vaktine yazık.

Gözler kalite görsün, Cam Tavanlar da bol bol yayınlansın. Bugün gördüm fragmanını enerjisi çok yüksekti.

Reactions: Emre Ozansoy
Son 1 haftadır hiç bir dizi izleyemedim Aşk Mİ haricinde. Zaten izleyebilsem Sen Çal Kapımı izlemem.

Kaliteyi gördük...

Son 1 haftadır hiç bir dizi izleyemedim Aşk Mİ haricinde. Zaten izleyebilsem Sen Çal Kapımı izlemem.

Kaliteyi gördük...
#şükür 🤲🏻 AşkMİ'yi de tamamlayabilmişsindir inş.

Kötü kadro ve başarısız senaryo yüzünden, şimdi senaryo kendini gösterecek aynı Sevdaluk zamanında diziye can geldiği gibi buna da gelir de kötü kadro için bir şey diyemem. Yeni Gelin ve KYİA tekrarları da izleniyor, bol bol koysalar mis. 👌🏻 2 bandına çıkar çünkü SürŞin ef sa ne gözüküyordu.

Anladım herkes tatile cıktı ya burada da İstanbul da olmadığı kadar adam varmış akın akın gelmişler oyuncular da değerlendireceklerdir bayram tatilini

Ada Masalı da yayınlanmayacak, yerine Kazara Aşk tekrarı ekrana gelecek. Konu güncel!

Kazara Aşk, Baş Belası ve Seksenler haricinde tüm diziler yayınlanmıyor sanırım. Reytingler bu kadar düşükken doğru karar mı bilemedim.