Emin komuşmuştun. Neyse doğru zamanda alırız seniNe zaman dedimSonlara doğru yarışırım ben de
![]()
Benden özeli yok demek kiNe güzel olurdu, ya da bayrama özel başka konuk bulabilirsiniz bence.@xdragxx
Emin komuşmuştun. Neyse doğru zamanda alırız seniNe zaman dedimSonlara doğru yarışırım ben de
![]()
Benden özeli yok demek kiNe güzel olurdu, ya da bayrama özel başka konuk bulabilirsiniz bence.@xdragxx
Türkiye'nin metropol şehriHayır İzmit.![]()
Bilemiyorum.Ben niye seni Bursada hatırlıyorum ya
Kağıthane varoşluğuna bin basar, çatla.Türkiye'nin metropol şehri![]()
İstanbul Kağıthane'ye bağlı olan benKağıthane varoşluğuna bin basar, çatla
Üzgünüm.İstanbul Kağıthane'ye bağlı olan ben![]()
Bilir misin bilmem benim konumum çok değişik aslında ben galata deresindeyim karşı Mecidiyeköy bizim tarafta Kağıthane belediyesine bağlı yani Kağıthane'de tam değilimÜzgünüm.![]()
Kağıthane'de olmak için şimdi konuşturma beniBilemiyorum.
------
Kağıthane varoşluğuna bin basar, çatla.![]()
Metro marketin ordayım ben deBilir misin bilmem benim konumum çok değişik aslında ben galata deresindeyim karşı Mecidiyeköy bizim tarafta Kağıthane belediyesine bağlı yani Kağıthane'de tam değilim![]()
1 hafta ara dizilere iyi gelir
Kalp Yarası, Baht Oyunu ve AşkMİ de ara versin lütfen.![]()
Pandemiden dolayı ev ziyaretleri olmuyor, herkes kurbanın başında sabahlamıyor. Yani herkes bayramda oturup bir şeyler izleyebilir.![]()
Bayrama denk gelmiyorsa bence ara vermesinler geliyorsa vermeliler
Büyük ihtimalle biriyle karıştırdım ama bu kadar emin nasıl oldum yaBilemiyorum.
------
Kağıthane varoşluğuna bin basar, çatla.![]()
Konuş be, senden mi korkacam.Kağıthane'de olmak için şimdi konuşturma beni
------
Metro marketin ordayım ben de![]()
Aa ne güzel gel buluşalımKağıthane'de olmak için şimdi konuşturma beni
------
Metro marketin ordayım ben de![]()
Biz varız ya oturup izleriz😁😀😂zaten hiçbiri sarmıyor ya Baht oyununu da eledim geriye Aşk Mantık İntikam kaldı😉Hiçbiri yayınlanmasın bayramda kim oturup izleyecek.
Ben hiçbirine bakmıyorum dişe dokunur bir dizi yok.Biz varız ya oturup izleriz😁😀😂zaten hiçbiri sarmıyor ya Baht oyununu da eledim geriye Aşk Mantık İntikam kaldı😉
İki tane vardı biri gitti gider biri kaldı eğer o da çizgisini bozarsa onu da bırakırımBen hiçbirine bakmıyorum dişe dokunur bir dizi yok.![]()
En iyisi, boşa zaman kaybı.İki tane vardı biri gitti gider biri kaldı eğer o da çizgisini bozarsa onu da bırakırım![]()
Ya orası öyle 3 -4 saatim boşa gidiyor o zaman zarfında 5-6 bölüm dizi izlerdim eskilerdenEn iyisi, boşa zaman kaybı.![]()
En iyisi.Ya orası öyle 3 -4 saatim boşa gidiyor o zaman zarfında 5-6 bölüm dizi izlerdim eskilerden![]()
Orası öyle☺En iyisi.Ne varsa eskilerde var.
![]()