Emin komuşmuştun. Neyse doğru zamanda alırız seniNe zaman dedimSonlara doğru yarışırım ben de
Benden özeli yok demek kiNe güzel olurdu, ya da bayrama özel başka konuk bulabilirsiniz bence.@xdragxx
Emin komuşmuştun. Neyse doğru zamanda alırız seniNe zaman dedimSonlara doğru yarışırım ben de
Benden özeli yok demek kiNe güzel olurdu, ya da bayrama özel başka konuk bulabilirsiniz bence.@xdragxx
Türkiye'nin metropol şehriHayır İzmit.
Bilemiyorum.Ben niye seni Bursada hatırlıyorum ya
Kağıthane varoşluğuna bin basar, çatla.Türkiye'nin metropol şehri
İstanbul Kağıthane'ye bağlı olan benKağıthane varoşluğuna bin basar, çatla
Üzgünüm.İstanbul Kağıthane'ye bağlı olan ben
Bilir misin bilmem benim konumum çok değişik aslında ben galata deresindeyim karşı Mecidiyeköy bizim tarafta Kağıthane belediyesine bağlı yani Kağıthane'de tam değilimÜzgünüm.
Kağıthane'de olmak için şimdi konuşturma beniBilemiyorum.
------
Kağıthane varoşluğuna bin basar, çatla.
Metro marketin ordayım ben deBilir misin bilmem benim konumum çok değişik aslında ben galata deresindeyim karşı Mecidiyeköy bizim tarafta Kağıthane belediyesine bağlı yani Kağıthane'de tam değilim
1 hafta ara dizilere iyi gelir
Kalp Yarası, Baht Oyunu ve AşkMİ de ara versin lütfen.
Pandemiden dolayı ev ziyaretleri olmuyor, herkes kurbanın başında sabahlamıyor. Yani herkes bayramda oturup bir şeyler izleyebilir.
Bayrama denk gelmiyorsa bence ara vermesinler geliyorsa vermeliler
Büyük ihtimalle biriyle karıştırdım ama bu kadar emin nasıl oldum yaBilemiyorum.
------
Kağıthane varoşluğuna bin basar, çatla.
Konuş be, senden mi korkacam.Kağıthane'de olmak için şimdi konuşturma beni
------
Metro marketin ordayım ben de
Aa ne güzel gel buluşalımKağıthane'de olmak için şimdi konuşturma beni
------
Metro marketin ordayım ben de
Biz varız ya oturup izleriz😁😀😂zaten hiçbiri sarmıyor ya Baht oyununu da eledim geriye Aşk Mantık İntikam kaldı😉Hiçbiri yayınlanmasın bayramda kim oturup izleyecek.
Ben hiçbirine bakmıyorum dişe dokunur bir dizi yok.Biz varız ya oturup izleriz😁😀😂zaten hiçbiri sarmıyor ya Baht oyununu da eledim geriye Aşk Mantık İntikam kaldı😉
İki tane vardı biri gitti gider biri kaldı eğer o da çizgisini bozarsa onu da bırakırımBen hiçbirine bakmıyorum dişe dokunur bir dizi yok.
En iyisi, boşa zaman kaybı.İki tane vardı biri gitti gider biri kaldı eğer o da çizgisini bozarsa onu da bırakırım
Ya orası öyle 3 -4 saatim boşa gidiyor o zaman zarfında 5-6 bölüm dizi izlerdim eskilerdenEn iyisi, boşa zaman kaybı.
En iyisi.Ya orası öyle 3 -4 saatim boşa gidiyor o zaman zarfında 5-6 bölüm dizi izlerdim eskilerden
Orası öyle☺En iyisi.Ne varsa eskilerde var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?