Bayramın Son Gününde Olmak

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
21
Puanı
259
Bugün yaşadığımız duygudur. Aslında benim için bayram ile olmamasının pek bir farkı yok zaten. İyi bir olay, diyebilirim.

Gençlik ölmüş valla bizler bayram gelecek diye arefe günleri heycandan uyuyamazdık bayram bitecek diye nasıl üzülürdük ...

A good conscience is a continual feast.

Vicdanı rahat olana her gün bayram.
Demiş büyüklerimiz..

niye farkı yok bence bunu tartışmalıyız :/
önceden bayramlardan önce herkesde bir bayram sevinci mutluluğu tvlerde bayramla ilgili haberler yaparlardı arefe günü şimdi ise bayram=tatil oldu arefe günleri ve bayram yaklaştığında tvde bayramın sevinci ile ilgili değil hep tatil yerleri ile ilgili haberler var durum böyle olunca insanda bayram sevinci kalmıyor[/FONT]

2-3 sene önce arife günlerinde bende heyecandan uyuyamazdım ama şimdi o eski heyecan eski arkadaşlıklar kalmadı o yüzden sıradan bir günmüş gibi geliyor bana... bu bayram geçen bayramlara göre biraz iyidi çünkü sevgilimle gezme fırsatı buldum :D

önceden bayramlardan önce herkesde bir bayram sevinci mutluluğu tvlerde bayramla ilgili haberler yaparlardı arefe günü şimdi ise bayram=tatil oldu arefe günleri ve bayram yaklaştığında tvde bayramın sevinci ile ilgili değil hep tatil yerleri ile ilgili haberler var durum böyle olunca insanda bayram sevinci kalmıyor[/FONT]

SEn bayramı tv programına göre mi bayram olduğunu anlıyosun ? Eğer böyleyse sen zaten bayramı çokdan bitirmişin :(

SEn bayramı tv programına göre mi bayram olduğunu anlıyosun ? Eğer böyleyse sen zaten bayramı çokdan bitirmişin :(
hayır tv programına göre anlamıyorum tabikide ama genelde tvde bayram haberlerini görünce heyacanım dahada çok artıyordu mesela önceden her kanal 3 veya 4 günlük bayram programını hazırlar onu sürekli döndürürdü ve bu bnm heyecanımı artırırdı artık bunlar kalmadı[/FONT]

bayram benim çok güzeldir valla bayram günü çok eğlenirim ben.