Bayern Münih - Beşiktaş | ŞL 2.Tur Yorum Konusu

4-5 fark olur diyordum tutturdum

Sevdiğim bir takımla ligte fenerden bile daha az sevdiğim takım karşılaşınca gol müziğinin de etkisiyle biraz çoştuğumuz doğrudur ama o kadar da abartmadım.
6.5 ü bitseydi daha da iyiydi ama neyseki 10 liraya oldu olan.

Buraya uyuyor işte söylediği şey, sanki bu maç için söylemiş gibi ondan paylaştım

Buraya uyuyor işte söylediği şey, sanki bu maç için söylemiş gibi ondan paylaştım

Üç kere neden aynı cümleyi yazdın?
@MasacRE-

Tartışmaya girmemek için mesajı attıktan sonra silmiştim aslında. Başarı, başarıdır. Ortada Avrupa'da kazanılmış iki tane kupa var. İkisi de çok iyi takımları yenerek kazanıldı. Bu yüzden argüman olarak sunmam oldukça mantıklı bence üstat. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'ne en çok katılmış olan Türk takımı da Galatasaray, en çok gruptan çıkan da, en ileriye gidebilen takım da yine ve yeniden Galatasaray. Argüman çok yani.

Bu sezondan bahsediyorum. Geçmişten bahsedip GS'ın gücünü tartışmak gibi bir hata yapmam zaten.

Galatasaray’ın başarı seviyesini niye savunuyorsun ki.

Ah bu forumun hali ne olacak böyle ya

Reis tekrarlansa 8 atarlar bu sefer 5'e razı ol sen

Aaa şaşırdım bende bir ara Koskoca Cumhur Başkanı bu ne dedim
@Harunnn60 da inanmıs sana oda sorgulamıs ama sonra bana çaktırmamaya çalısıyor güya
@S.G.A.T.

Bunu onlar istedi.

Ben genel başarıdan bahsettiğini düşünmüştüm, çoğu Beşiktaş taraftarı öyle yapıyor çünkü.
@S.G.AT. bey bana laf çakmış; Tabi bende bilirim GS'ın gelenden geçenden 4 yediği ŞL sezonundan bahsetmesini, ama söylemiyorum. Hatta o sezon kanıtlamıştınız değil mi siz Avrupa Fatihi olduğunuzu? Demeyecektim, ama dedirttiniz baba. Özür dilerim.

Noktaları doğru koymamışsın nickimde, aynı düşümcendeki noktaları doğru koymadığın gibi.
Sorun 5 yemek değil. Herkes yiyebilir, futbol bu. Real Madrid de yedi, Barca da, Brezilya da.
Sorun bir şeyleri kanıtlamakta. Galatasaray, kendini Avrupa'da kanıtlamış bir takım. Beşiktaş ve Fener hep yolunda bir yarısında kaldılar. Ben bu konuda Fenerbahçe'nin hakkının yendiğini düşünüyorum. Onların başarılarıyla da Beşiktaş'ınki mukayese edilemez.

@S.G.A.T. Bey'in nickini neden doğru yazmadın? @DarkLegenD

Reactions: S.G.A.T.