Baycu Noyan Komik Sahneler!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,880
Puanı
1,050
Üşüyoruz Noyan reis nerdesin

Şu an izleyince acayip özlediğimi fark ettim.

Bu adam bayağı ilgi görüyordu dansları falan.
Niye diziden çıkardılar?

ayy vlla bu kayboluş @Billy Kane yi biraz haklı çıkartıyor @EFE UYSAL noyan döndüğünde savaş olup ölebilir gerçektende ortaya çıktığı bölüm ölebilir diye düşünmeye başladım bende

Sana yeni foto attim ya Samanla Noyanin oldugu setten 54. bolum cekiliyor daha Anadolu Selcukluyu yikacak Kösedağ savasi ile Noyan Mehmet Bozdag soyledi @Billy Kane

Sana yeni foto attim ya Samanla Noyanin oldugu setten 54. bolum cekiliyor daha Anadolu Selcukluyu yikacak Kösedağ savasi ile Noyan Mehmet Bozdag soyledi @Billy Kane
54.bölümde ölür ozaman

ayy zaten bende sezon finaline kadar kalmasını istiyorum döndüğünde tekrar karizmasını toparlar inş

54.bölümde ölür ozaman

ayy zaten bende sezon finaline kadar kalmasını istiyorum döndüğünde tekrar karizmasını toparlar inş
Kalavak diyiruz hala suphem var diyorsun izleyici hastasi karakterin sezon finali 9 bolun kaldi zaten 60da olur gibi kalir kafani kullan

Savas dzha yeni baslicak 10 dkda bitermi daha kazznacak savasi ve oldurulurse sacma olur onu Mogol komutani olduruyor.
aaa bencede tarihe uygun olmalı ama bu dizide ertuğrul öldürür kesin ay birde gündoğdu öldürürse hahaha