Ekranların rekortmen dizisi Diriliş "Ertuğrul'un en sevilen karakterlerinden olan Baycu Noyan gücü, zekası yanı sıra eğlenceli ve neşeli halleriyle seyircilerin sevgilisi haline geldi.
Noyanın yokluğunu hissediyorum bu hafta gelmeli Dizide en sevdiğim karakter @Billy KaneÜşüyoruz Noyan reis nerdesin
Çıkmadı hacı asker toplamaya gitti 2 bölümdür gelemedi.Bu adam bayağı ilgi görüyordu dansları falan. Niye diziden çıkardılar?
Sana yeni foto attim ya Samanla Noyanin oldugu setten 54. bolum cekiliyor daha Anadolu Selcukluyu yikacak Kösedağ savasi ile Noyan Mehmet Bozdag soyledi @Billy Kaneayy vlla bu kayboluş @Billy Kane yi biraz haklı çıkartıyor @EFE UYSAL noyan döndüğünde savaş olup ölebilir gerçektende ortaya çıktığı bölüm ölebilir diye düşünmeye başladım bende
54.bölümde ölür ozamanSana yeni foto attim ya Samanla Noyanin oldugu setten 54. bolum cekiliyor daha Anadolu Selcukluyu yikacak Kösedağ savasi ile Noyan Mehmet Bozdag soyledi @Billy Kane
Kalavak diyiruz hala suphem var diyorsun izleyici hastasi karakterin sezon finali 9 bolun kaldi zaten 60da olur gibi kalir kafani kullan54.bölümde ölür ozaman
ayy zaten bende sezon finaline kadar kalmasını istiyorum döndüğünde tekrar karizmasını toparlar inş
ayy bilemem biz @Billy Kane ile döndüğü bölüm ölücek diyoruzKalavak diyiruz hala suphem var diyorsun izleyici hastasi karakterin sezon finali 9 bolun kaldi zaten 60da olur gibi kalir kafani kullan
Savas dzha yeni baslicak 10 dkda bitermi daha kazznacak savasi ve oldurulurse sacma olur onu Mogol komutani olduruyor.ayy bilemem biz @Billy Kane ile döndüğü bölüm ölücek diyoruz
aaa bencede tarihe uygun olmalı ama bu dizide ertuğrul öldürür kesin ay birde gündoğdu öldürürse hahahaSavas dzha yeni baslicak 10 dkda bitermi daha kazznacak savasi ve oldurulurse sacma olur onu Mogol komutani olduruyor.
Daha saray gelecek dedi Bozdag ek olarakaaa bencede tarihe uygun olmalı ama bu dizide ertuğrul öldürür kesin ay birde gündoğdu öldürürse hahaha
ayoll bunları bıraksın noyanın sezon finalinden önce ölücek dedikodusu yalanmı doğrumu ona açıklık getirsin benceDaha saray gelecek dedi Bozdag ek olarak
Tek kisi Bilynin demesi ilemi olecek hemen komilklesme Adam daha Selcuklu yikilacak diyor 59da olur yikilis.ayoll bunları bıraksın noyanın sezon finalinden önce ölücek dedikodusu yalanmı doğrumu ona açıklık getirsin bence
Öyle mi diyoruz.
@EFE UYSAL senin uydurduğunu söylüyor zatenTek kisi Bilynin demesi ilemi olecek hemen komilklesme Adam daha Selcuklu yikilacak diyor 59da olur yikilis.