xBUGRAx
Emekli
Benimle paylaşabilirsin.Aslında çok fazla fotoğraf çektim ama paylaşmadım
Benimle paylaşabilirsin.Aslında çok fazla fotoğraf çektim ama paylaşmadım
Bizde geçerli bu dediğin Yabancı dizilerde durum hala eşit kullanılıyor benceFaruk Turgut.
Bence son 7,8 yıldır hem Türkiye'de hem Dünya'da kadın seksiliği değil erkek seksiliği kullanılıyor. Bu yerli/yabancı tüm dizi filmlerde görülebilir.
Daha çok çekim yaparım ben detaylı incelerizBenimle paylaşabilirsin.
Emin misin? Yabancı dizilerde artık kadın yok resmen, zaten oğlan başka bir oğlanı buluyor.Bizde geçerli bu dediğin Yabancı dizilerde durum hala eşit kullanılıyor bence
Benim izlediklerim de hala dediğim gibiydi Sen hangi dizileri izliyorsanEmin misin? Yabancı dizilerde artık kadın yok resmen, zaten oğlan başka bir oğlanı buluyor.
Evet ablam biliyorum.Bölümü anca izleyebildim benim çok hoşuma gitti eğlenceli tam bir yaz dizisi olmuş Özge ile Can ın uyumu süper bu dizide daha iyi olmuşlar karakterleri sevdim
@serhatt yasak elma daki kemalde varmış bakıyorum bakıyorum nerde gördüm diyorum doktor rolü çok yakışmış
Evet ablam biliyorum.
Çirkinleşmiş mi?Çok değişmiş sakalsız falan tanımadım bu dizide ya
Çirkinleşmiş mi?
Her türlü gideri var.Hayır çok yakışıklı da sakalsız bir garibime gitti sadece
Her türlü gideri var.
Bölümü anca izleyebildim benim çok hoşuma gitti eğlenceli tam bir yaz dizisi olmuş Özge ile Can ın uyumu süper bu dizide daha iyi olmuşlar karakterleri sevdim
@serhatt yasak elma daki kemalde varmış bakıyorum bakıyorum nerde gördüm diyorum doktor rolü çok yakışmış
Bugün inşallah 5 reytinge yükseliriz, amin.2. BÖLÜM 2. FRAGMANI
ilk bölüm total 2.92 ab 3.11 abc1 ise 3.04 almıştıkİnşAllah bu bölümle daha iyi ratingler alacağını düşünüyorum
ilk bölüm total 2.92 ab 3.11 abc1 ise 3.04 almıştık
inş ab de en iyi çıkarız. tekrarlarımız gayet iyi gitti.Tekrarlarının ratinglerine baktım da iyi izlenmeler aldı bu bölümle daha iyi alacak bence