Bayülgen Türk dizileriyle resmen dalga geçti !

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,493
Reaksiyon puanı
2,346
Puanı
809
ATV ekranlarında yayınlanan "Çek Bakalım"da jüri üyeliği yapan Ünlü talk-showcu Okan Bayülgen son dönemlerde televizyonlarda fırtına gibi esen Türk dizileriyle adeta dalga geçti.

ATV ekranlarında yayınlanan "Çek Bakalım"da jüri üyeliği yapan Okan Bayülgen, yarışmaya katılan amatör yönetmen Erkan Tokyay'ın çektiği "Davetsiz Misafir" isimli kısa filmin Ezel, Kurtlar Vadisi ve Fatmagül'ün suçu ne? dizilerinden daha iyi olduğunu söyledi.

Türk dizilerini eleştiren Okan Bayülgen "Bazı dizilerle karşılaştırarak eleştirmem gerekirse gerilim açısından Fatmagül'ün suçu ne?, aksiyon açısından Kurtlar Vadisi ve entellüktüel açıdan Ezel'den daha iyi bir iş. İşiniz hakikaten bu üç diziden daha iyi. Ama bence çok kötü. Bu kadar vahşetin izlememize neden olacak sahnenin yanında hakikaten ne olduğunu anlayabilmiş değilim. Ama izlememize neden oluyor. Ama rating alır. her şeyde ratingtir ama bu ekip daha iyi bir iş yapabilir." dedi.

Okan Bayülgen'in düşüncelerine katılmayan Hülya Avşar ise "Tabii ki o üç diziden daha iyi değil. Burda konu olan o diziler değil zaten" diye konuşarak tartışma çıkacağını anlayınca konuyu kapatmayı uygun buldu.


1038.jpg