kız bak izle istanbullu gelin devam ediyor yeni esma sultanı beğendin mi
kız bak izle istanbullu gelin devam ediyor yeni esma sultanı beğendin mi
gücü bitsin
Evelallah
Bune gevurca versionumu çıktı başımıza 😱 😱 😱 @serhatt @Forumdashkız bak izle istanbullu gelin devam ediyor yeni esma sultanı beğendin mi
Malesef
beyrutlu gelin olmuş dizinin adıMalesef
bu tipsizi siz alın
kalitesiz ürünleri bize kakalıyor hasbam yolarım seni .ss
ADI BATSINbeyrutlu gelin olmuş dizinin adıaynı müzikleri aynı ofisi kullanıyorlaryönetmen de türkneyse siz şu sondaki şer ittifakına dahilsiniz @Forumdash @MasacRE ve @Sherlock ile birlikte
https://twitter.com/x/status/1134190558321217537
murat rolüne yine seni kudurtacak birini koyarlar umarım anlamadan izlersin o zamanADI BATSIN
Ayy izlerim valla ozamanmurat rolüne yine seni kudurtacak birini koyarlar umarım anlamadan izlersin o zaman
beyrutça mı 😱 söylemezsem olmaz a sunucu ol bence 😱 @Forumdash @Maskeli Fedai @cookies @Çiğdem @Dosi @Sherlock @xBUGRAxAyy izlerim valla ozamanhem ben Beyrutça biliyorum niye anlamiyim
Bu benbeyrutlu gelin olmuş dizinin adıaynı müzikleri aynı ofisi kullanıyorlaryönetmen de türkneyse siz şu sondaki şer ittifakına dahilsiniz @Forumdash @MasacRE ve @Sherlock ile birlikte
https://twitter.com/x/status/1134190558321217537
Şuan izlediğim diziler; Supernatural, The 100, Black Mirror, The Flash.Aaa Supernaturalı zaten izlemen yeter cnm aman başka diziye gerek yokÇok sevindim dediğim gibi devam etmene hele 5.sezonu izleyince diğer dizilerde neymiş diyeceksin@Forumdash
Sunucu olacak kadar paraya ihtiyacım yokbeyrutça mı 😱 söylemezsem olmaz a sunucu ol bence 😱 @Forumdash @Maskeli Fedai @cookies @Çiğdem @Dosi @Sherlock @xBUGRAx
burada karakterleri ben seçerim ne de olsa dizinin 1 numaralı izleyicisiyim
Biz sana sormuyoruzburada karakterleri ben seçerim ne de olsa dizinin 1 numaralı izleyicisiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?