Koca kafalı bişey olmuşAşkı Memnu ne taş atmış ortalığa ama, küçükken çirkin bir şeydi.@sokak sanati @Çiğdem- @Billy Kane @MasacRE- @destere @Dosi @Maskeli Fedai @ozmoturk
@Arslan Bey çok dolanıyordu mankenli oyunculu kadın fotoğraflarla ortalıkta. Iyi oldu bu konuAşkı Memnu ne taş atmış ortalığa ama, küçükken çirkin bir şeydi.@sokak sanati @Çiğdem- @Billy Kane @MasacRE- @destere @Dosi @Maskeli Fedai @ozmoturk
Ne zamandır hep kadın fotoları paylaşılıyordu, bu seriyi de sonlandırdım hayırlısıyla.
Açtığı konuya bakAşkı Memnu ne taş atmış ortalığa ama, küçükken çirkin bir şeydi.@sokak sanati @Çiğdem- @Billy Kane @MasacRE- @destere @Dosi @Maskeli Fedai @ozmoturk
Özlemişsindir diye düşünüyordum bu konularımı, baya mesafe açmıştık?
Benimde aklımda başka hamle vardı ama üşengeçlik söz konusu bendeNe zamandır hep kadın fotoları paylaşılıyordu, bu seriyi de sonlandırdım hayırlısıyla.
kırk kez diyorum yol yakınken kurtulalım bundan ama sizde hep jeton geç düşüyor o zamanda iş işten geçmiş oluyor
Bunun kaslarını görünce @MEnes in kanı donmuştu galiba, benim de şu an donuyorÖzlemişsindir diye düşünüyordum bu konularımı, baya mesafe açmıştık?
Oha, hayran mı kaldın? 😱 Demek kasları görünce şoka girdin, o derece beğendin? Sen de yola girdin demek.Bunun kaslarını görünce @MEnes in kanı donmuştu galiba, benim de şu an donuyor
Hahaha güldürdün.kırk kez diyorum yol yakınken kurtulalım bundan ama sizde hep jeton geç düşüyor o zamanda iş işten geçmiş oluyor
fok gibi konu açmış yine kızların konusunu açınca kızların sadece vesikalık resimlerini izleyebiliyoruzparlak oğlanların konusuna gelince oğlanın döşü başı arkası berisi heryeri meydana
pis zevklere sahip işte onun seçtiği şarkıcıdan ne hayır gelir
Hayır beğenmedim nefret ettimOha, hayran mı kaldın? 😱 Demek kasları görünce şoka girdin, o derece beğendin? Sen de yola girdin demek.
Yenilerden beğenirsin muhakkak, devamı gelecekHayır beğenmedim nefret ettim
Haklısın yoldaşım, yine seni dinlememekle hata yapmışızkırk kez diyorum yol yakınken kurtulalım bundan ama sizde hep jeton geç düşüyor o zamanda iş işten geçmiş oluyor
fok gibi konu açmış yine kızların konusunu açınca kızların sadece vesikalık resimlerini izleyebiliyoruzparlak oğlanların konusuna gelince oğlanın döşü başı arkası berisi heryeri meydana
pis zevklere sahip işte onun seçtiği şarkıcıdan ne hayır gelir
unutma bu sözü ben yazılan mesajları asla unutmamHaklısın yoldaşım, yine seni dinlememekle hata yapmışızBu açtığı konunun bedelini ödeteceğiz, haftaya türbüşona benden 1 puan
Haklısın yoldaşım, yine seni dinlememekle hata yapmışızBu açtığı konunun bedelini ödeteceğiz, haftaya türbüşona benden 1 puan
Utkuşum bana kıyamaz, geçmişimiz var bizim.unutma bu sözü ben yazılan mesajları asla unutmamaksi durumda burnundan fitil fitil getiririm)
Şöyle güzel bir kadının fotoğraflarının konusunu açarsan bir şeyler düşünürüzUtkuşum bana kıyamaz, geçmişimiz var bizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?