Batuhan Karacakaya Resimleri

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
5baf3aa166a97c0d7dd78bbd

5baf3a9c66a97c0d7cdf1dce

5baf3a9c66a97c0dc23e4190

5baf3aa166a97c0d7dd78bba

Açtığı konuya bak :T: @destere @MEnes siz haklıymışsınız, bu türbüşonu bir an önce şutlayalım biz :A
kırk kez diyorum yol yakınken kurtulalım bundan ama sizde hep jeton geç düşüyor o zamanda iş işten geçmiş oluyor :)
fok gibi konu açmış yine kızların konusunu açınca kızların sadece vesikalık resimlerini izleyebiliyoruz :) parlak oğlanların konusuna gelince oğlanın döşü başı arkası berisi heryeri meydana :)
pis zevklere sahip işte onun seçtiği şarkıcıdan ne hayır gelir :)

kırk kez diyorum yol yakınken kurtulalım bundan ama sizde hep jeton geç düşüyor o zamanda iş işten geçmiş oluyor :)
fok gibi konu açmış yine kızların konusunu açınca kızların sadece vesikalık resimlerini izleyebiliyoruz :) parlak oğlanların konusuna gelince oğlanın döşü başı arkası berisi heryeri meydana :)
Hahaha güldürdün. :A

Bu da benim yöntemlerim, FAV10'u kendime göre düzenliyorum. :bhr:

Haklısın yoldaşım, yine seni dinlememekle hata yapmışız :A Bu açtığı konunun bedelini ödeteceğiz, haftaya türbüşona benden 1 puan :A