Gerisini @Maskeli Fedai düşünsün parantez bey..Verdim onu da hallettik.
@Sherlock, @Tolstoyevski de düşünsün. @MasacRE'nin tek bölümü kaldı, o halleder geçer.
Diğerleri de düşünsün.
Gerisini @Maskeli Fedai düşünsün parantez bey..Verdim onu da hallettik.
Yoldaşımız bizi sattı dostlarım.. @MasacRE @SherlockGerisini @Maskeli Fedai düşünsün parantez bey..
@Sherlock, @Tolstoyevski de düşünsün. @MasacRE'nin tek bölümü kaldı, o halleder geçer.
Diğerleri de düşünsün.
(Kendinden bahsediyor sanırım, daha izlemedi çünkü.)
@Sherlock gör bak, utan. Sen daha başlayamadın, adam birinci bölümü bitirdi. @Tolstoyevski sen de utan, sen de başlamadın daha.1.Bölüm
Ara ara gözlerim kapanır derecesine gelip hikayeden kopsam da fena bir başlangıç yapmadı dizi ilk bölüm itibariyle.Aksiyon sahneleri başarılıydı.
6 number sen neymişsin öyleSenin sayende Cylon saflarına geçmiş bulunmaktayımİnsanları yok edeceğiz!!
Dizinin dili çok ağır bu arada. Umarım diğer bölümde de bu kadar fazla yabancı kelime kullanılmaz. Yakalamak zor oluyor.
7/10
@DarkLegenD de başlayacak güya..@Sherlock gör bak, utan. Sen daha başlayamadın, adam birinci bölümü bitirdi. @Tolstoyevski sen de utan, sen de başlamadın daha.
O senin üşengeçlik konusunda yol arkadaşın, o hiç başlamaz. Sen denersin, o hiç başlamaz. Gaza gelip başlar mı, dediğim gibi, sanmam.@DarkLegenD de başlayacak güya..
Bu bahsedilen yorumlar mini dizi 1.bölüm mü yoksa 1.sszon 1.bölüm mü, eğer 1.sezon ise daha süresine çok olmalı bitiş için, mini diziyse zaten 4 bölüm (45+45 sayarsak)@Sherlock gör bak, utan. Sen daha başlayamadın, adam birinci bölümü bitirdi. @Tolstoyevski sen de utan, sen de başlamadın daha.
Melih Gökçek gibi capslock açık yazıyorum, daha iyi olacak anlatım konusunda.Bu bahsedilen yorumlar mini dizi 1.bölüm mü yoksa 1.sszon 1.bölüm mü, eğer 1.sezon ise daha süresine çok olmalı bitiş için, mini diziyse zaten 4 bölüm (45+45 sayarsak)
Melih Gökçek gibi capslock açık yazıyorum, daha iyi olacak anlatım konusunda.
MİNİ DİZİ:
1. SEZON 1. BÖLÜM
1. SEZON 2. BÖLÜM
İKİ BÖLÜM ŞEKLİNDE BÖLÜNEREK OLUŞUYOR VE İKİSİNİN TOPLAMI ÜÇ SAAT SÜRÜYOR.
Anlaşılmıştır sanırım, capslock kapatılmıştır.
Bu kadar detaya inme be kardeşim, kullanıcı adının verdiği ağırlığın altında eziliyorsun, havan kalmıyor.15 nisanı 16 Nisan’a bağlayan gece yarısı bitirmiş olacağım aksilik olmazsa öyleysegeçen iki kere aksilik oldu ilkinde online izlerken oynatıcı takıldıkça kafayı yedim ve yarıda kaldım. Sonra Konya’mızın yerli ve milli markası TORku’dan aşağı* indirdim, zar zor (aşağıya) indi, tam kaldığım yerden açtım derken meğer hepsi inmemiş ve az sayıda kişi hücum ettiği için bilmem ne oranları düşük olunca speed temposunu da etkiliyormuşBiraz hiç sevmediğim plaza diliyle anlatmaya çalıştım ama malum...
Bu kadar detaya inme be kardeşim, kullanıcı adının verdiği ağırlığın altında eziliyorsun, havan kalmıyor.
Betimleme değil de, karşındaki insanla sohbet ediyormuş gibi anlattın.Detay ve betimleme lanetim belki de oradan geliyordur, can çıkar huy çıkmaz bir yerden sonra
Evet arkadaşlar, kral geri döndü. Dağılabiliriz. Son bölümü tamamladı.2. Bölüm
İlk bölüm de iyiydi ama asıl bu bölüm tam benim sevdiğim tarzdaydı. İlerisi için de beklentilerimi arttırdı ve nasıl bir dizinin bizi beklediği az çok belli oldu.
İlk bölümün sonunda gördüğümüz patlama Lee'nin Cylonları atlatmak için yaptığı bir hamleymiş. Kurtulacakları belliydi zaten de nasıl kurtulacaklarını merak etmiştim. Zaten ortada bir patlama falan yokmuş. O şekilde Cylonlardan da kurtulmuş oldular.
6 numaradan sonra bir Cylon daha çıktı ortaya. Onu da uzun süre insanmış gibi gösterdiler. Ve daha başka gizlileri de varmış. Bu durumu kullanarak birçok sürprize imza atabilirler bu dizide.
Gaius beyninin içindeki 6 numaradan oraya yerleştirdiklerini öğrendiği Cylon cihazını diğerlerine çaktırmadan çıkarttırmayı başardıSuçu attığı kişi de en son sahnede Cylon olarak çıktı. Ben onu sadece atlatmak için birini suçladı diye düşünmüştüm ama denk mi geldi yoksa gerçekten mi anladı onu tam anlayamadım.
Son olarak da askerlerin arasında önemli rolde olarak gördüğümüz bir kızın da Cylon olduğunu öğrendik. Onun insanların arasında çaktırmadan yaşaması baya bir değiştirecektir işleri.
9/10
Kütük dostum Aycan tamam da 6 numarayı sana bırakmayız, haberin olsun1.Bölüm
Ara ara gözlerim kapanır derecesine gelip hikayeden kopsam da fena bir başlangıç yapmadı dizi ilk bölüm itibariyle.Aksiyon sahneleri başarılıydı.
6 number sen neymişsin öyleSenin sayende Cylon saflarına geçmiş bulunmaktayımİnsanları yok edeceğiz!!
Dizinin dili çok ağır bu arada. Umarım diğer bölümde de bu kadar fazla yabancı kelime kullanılmaz. Yakalamak zor oluyor.
7/10
Aslında geçen gece izlemiştim de yorum işi şimdiye kaldıEvet arkadaşlar, kral geri döndü. Dağılabiliriz. Son bölümü tamamladı.
Foruma da girmiyordun gerçi son birkaç gündür, göremedim. Birkaç gün içinde bitirelim bari etkinliği tamamen. Daha izlemeyen var. @Sherlock izleyip bitirsin. Sonra @Maskeli Fedai bitirsin. İzleyen belki çıkar birkaç kişi daha belki de, bekleyelim en iyisi.Aslında geçen gece izlemiştim de yorum işi şimdiye kaldıNe de olsa süre sınırları içerisinde yazarım diye salmıştım biraz yorumu
Yok ya forumdaydım hep aslında ama farklı yerlerde takıldığımızdan rastlamamışızdır birbirimizeForuma da girmiyordun gerçi son birkaç gündür, göremedim. Birkaç gün içinde bitirelim bari etkinliği tamamen. Daha izlemeyen var. @Sherlock izleyip bitirsin. Sonra @Maskeli Fedai bitirsin. İzleyen belki çıkar birkaç kişi daha belki de, bekleyelim en iyisi.
Yarın akşama kadar süre verelim bari. Yarın açıp geçelim konuyu.Yok ya forumdaydım hep aslında ama farklı yerlerde takıldığımızdan rastlamamışızdır birbirimize
@Maskeli Fedai ile @Sherlock isimli tembellere fazla süre verme, ne kadar süre tanısan daha da fazlasını ister onlar öyle insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?