Ben sana demiştim aslında "biriktirme" diye. Biriktirirsen, tükenirsin.Hallediyorum, tükendim.
Ben sana demiştim aslında "biriktirme" diye. Biriktirirsen, tükenirsin.Hallediyorum, tükendim.
Tabloyu güncelledim. Ortaya çıkan puan tablosu budur.Puan Tablosu:
1. Bölüm Araf: 8
Tolstoyevski: 7
MasacRE: 8.5
MEnes: 8.5
Sherlock: 8
Maskeli Fedai: 88 (6 Oy) 2. Bölüm Araf: 7.5
MasacRE: 7.5
MEnes: 8
Sherlock: 7.5
Maskeli Fedai: 8.57.8 (5 Oy) 3. Bölüm Araf: 8
Sherlock: 8.5
Maskeli Fedai: 8.58.4 (5 Oy) 4. Bölüm Araf: 7
Sherlock: 7.5
Maskeli Fedai: 7.67.5 (5 Oy) 5. Bölüm Araf: 7.5
MasacRE: 9
Sherlock: 9
MEnes: 9
Maskeli Fedai: 88.5 (5 Oy) 6. Bölüm Araf: 6.5
MasacRE: 8
Maskeli Fedai: 8.5
Sherlock: 87.8 (5 Oy) 7. Bölüm Araf: 6.5
Maskeli Fedai: 8
Sherlock: 8.57.9 (5 Oy) 8. Bölüm Araf: 6
Maskeli Fedai: 9
Sherlock: 8.58.1 (5 Oy) 9. Bölüm MEnes: 8
Sherlock: 88.2 (4 Oy) 10. Bölüm MEnes: 9
Sherlock: 98.8 (4 Oy) 11. Bölüm MEnes: 7.5
Maskeli Fedai: 9.5
Sherlock: 88.1 (4 Oy) 12. Bölüm MEnes: 8
Sherlock: 8.58.3 (4 Oy) 13. Bölüm MEnes: 9.5
Maskeli Fedai: 9.5
MasacRE: 10
Sherlock: 9.59.6 (4 Oy) Genel Oy Araf: 6
Sherlock: 88 (5 Oy)
Hızını alamayanlarda bugün.2x1
Dizi kaldığı yerden, hız kesmeden devam ediyor.
Geçtiğimiz sezon sonu itibariyle tahmin ettiğimiz gibi birbirinden ayrı mekanlarda, olayların devam edişini izleyeceğiz. Caprica'da bıraktığımız üçlü orada geçirdikleri zaman boyunca fikir ayrılıkları yaşamaya devam edecekler, bu belli bir şey. Boomer'a benim de bazen güvenesim geliyor ancak bir Cylon eninde sonunda ona verilen görevi yerine getiriyor. O yüzden şimdilik Kara haklı gibi...
Gaius ve Number Six arasındaki diyaloglar yine çok ilgi çekiciydi, ikisinin gerçekten bir çocukları var mı acaba? Varsa nerede, yoksa tüm bunlar Gaius'un zihninde yaşananlardan mı ibaret, büyük bir gizem... Kobol cephesi şu aşamada son derece ilgi çekici. Ancak oradaki ekip uzun süre orada kalmaz herhalde, çünkü Şef ve ekibi olmadan Galactica'daki uçakların savaşa sürekli hazır halde bulunması çok zor.
Adama'nın yokluğunda yapılan sıçrama hatası ve tüm filonun kaybedilmesi ise Galactica cephesinde yaşanan sorundu bu bölüm. Gemideki aygıtların ortak bir ağa bağlanması mevzusunu dizin ilk başında görmüştük, dizi yine bizlere gösterdiği bir detayı atlamadı ve kullandı. Bu yönünü çok seviyorum bu dizinin.
Bunun dışında Adama ve Saul'un geçmişlerinden kesitler gördük ve ikilinin birbirine olan bağlarının ne kadar kuvvetli olduğunu anlamış olduk. Son olarak yeni bir Cylon gemisi de görmüş olduk ve diğer Cylon gemileri gibi basit durmuyor bu gemi gerçekten. Cylonlar dur durak bilmeden gelişiyor yani... Ki bölüm sonu itibariyle içerisinden Cylon robotlarının çıktığını gördük, hareketli bölümler bizleri bekliyor...
Hızını alamayanlarda bugün.
Bu konuda da yormayacağım sizi bundan sonra. Nasıl olsa, ilk sezon konusuyla işim bitti.Yoruldum, bu kadar yeterli bugünlük.
Tabloyu güncelledim. Ortaya çıkan puan tablosu budur.
En yüksek oy alan bölüm: 13. Bölüm (Sezon Finali) - 9.6
En düşük oy alan bölüm: 4. Bölüm - 7.5
Genel Oy: 8
Birinci sezon böylece sona erdi.
@Tolstoyevski, @MasacRE, @MEnes, @Sherlock, @Maskeli Fedai.
Bu konuda da yormayacağım sizi bundan sonra. Nasıl olsa, ilk sezon konusuyla işim bitti.
Ben oy kullanmasam, 8.5 olacaktı. Yani yine çok yüksek olmayacaktı. Aslında devam etsem de olurdu konuya, tablo oluşturmak hoşuma gitti. Tablo olayını iyi düşünmüşüm. Enler de çıkıyor böyle. Puanlar boşa gitmiyor.Sezon finalinin puanı açık ara yapmış resmen ama gerçekten çok iyi bir bölümdü. Senin puanın olmasa sezon puanı da daha yüksek olacakmış dizinin, önümüzdeki sezonlara bakacağız artık. İnşallah hem yorum yapmaya, hem de puan vermeye devam ederiz.
Eline ve emeğine sağlık senin de.@Araf
Ben oy kullanmasam, 8.5 olacaktı. Yani yine çok yüksek olmayacaktı. Aslında devam etsem de olurdu konuya, tablo oluşturmak hoşuma gitti. Tablo olayını iyi düşünmüşüm. Enler de çıkıyor böyle. Puanlar boşa gitmiyor.
Teşekkürler.
O kadar da takmana gerek yok tabloyu. Sezon tablosu yapsan bile iyi. O kadar çok bölüm devreye girecek ki daha, zor olabilir. Mini dizi ve birinci sezon iyiydi de, sonraki sezonlar zorlayabilir.8.5 baya yüksek bence ya, bir dizinin ilk sezonu için.Önümüzdeki sezonlarda ben de bu şekilde bir tablo ile duyurmaya çalışırım ama bakalım. Hayırlısı...
Rica ederim.
O kadar da takmana gerek yok tabloyu. Sezon tablosu yapsan bile iyi. O kadar çok bölüm devreye girecek ki daha, zor olabilir. Mini dizi ve birinci sezon iyiydi de, sonraki sezonlar zorlayabilir.
Benim gibi arada kaynak yapan olmayacak diğer konuda artık, puanları bulmakta zorlanmazsın ama puanları geçirip hesaplamakta zorlanırsın.Tablo işi zorlamaz beni ya, düzenli olarak oraya puanları girmek uğraştırıcı sadece. Neyse bakacağız artık.
Birazdan ilk iki bölüm yorumu geliyor Şerlok beyciğimBen yoracağım yoldaşlarımı, yorum yapmayana ban.(Kendini banladı.)
Yorum yapın... @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai
Benim gibi arada kaynak yapan olmayacak diğer konuda artık, puanları bulmakta zorlanmazsın ama puanları geçirip hesaplamakta zorlanırsın.Dört kişi olduğu için iyi ama 20'şer bölümden düşündüğümüzde tablo oluşturmak sıkabilir. Yine de dene bakalım.
Konuda 400'e yakın mesaj var, yarısını ben yazdım. Yarısı da uğraşmakla geçti mesajların.
Birazdan ilk iki bölüm yorumu geliyor Şerlok beyciğim
Şerlok beyciğim bir de ben iki bölümü karışık yazma kararı aldım. Arka arkaya izleyince biraz karışıyor hangi bölümde ne olduğu bende. En iyisi dedim ikisi aynı kutunun içinde olsun, alta da ayrı ayrı yazarım puanları zaten sorun olmaz değil miAkıyor bugün maşallah...
Tabii o da mantıklı ama hesap makinesiyle yapmak da iyi. Ben öyle yaptım.Hesaplamayı ben yapmam, Excel beyciğim halleder.Ancak ben puanları girmeye üşenirim dediğim gibi...
Şerlok beyciğim bir de ben iki bölümü karışık yazma kararı aldım. Arka arkaya izleyince biraz karışıyor hangi bölümde ne olduğu bende. En iyisi dedim ikisi aynı kutunun içinde olsun, alta da ayrı ayrı yazarım puanları zaten sorun olmaz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?