Batman v Superman Dawn Of The Justice Filminden İlk Fragman Yayınlandı

Danger UA!

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
3,713
Puanı
560

En çok beklenilen filmlerden biri olan Batman v Superman Dawn Of Justice'den ilk fragman yayınlandı.

Filmin yönetmenliğini Watchmen ve Man Of Steel'den tanıdığımız Zack Snyder üstleniyor. Batman rolünde ise oldukça tartışılan Ben Affleck, Superman rolünü ise Henry Cavill canlandırıyor. Yardımcı rollerde ise dikkat çeken isimler var. Lois Lane'yi Amy Adams, Lex Luthor'u ise Jesse Eisenberg canlandırıyor.

İşte filmden gelen ilk fragman:

2 büyük karakteri sonunda aynı çatıda topladılar. Filmi merakla bekliyorum , Superman sevmem ama Batman için bakıcam bu filme

2 büyük karakteri sonunda aynı çatıda topladılar. Filmi merakla bekliyorum , Superman sevmem ama Batman için bakıcam bu filme
süperman ve batman örümcek adamın hep gölgelerinde kaldılar nedense gerçi benim gözümde de öyle

süperman ve batman örümcek adamın hep gölgelerinde kaldılar nedense gerçi benim gözümde de öyle
Yok son 3'leme Batman serisi çok güzel ve cok popüler bilmiyor musun ?
Superman konusunda haklısın çok popüler değil artık

X-Men , Marvel kahramanları popüler suan

Yok son 3'leme Batman serisi çok güzel ve cok popüler bilmiyor musun ?
Superman konusunda haklısın çok popüler değil artık

X-Men , Marvel kahramanları popüler suan
ben genel olarak söyledim cnm örümcek adam daha ön pilanda
ayrıca batmanın son filmleri karaşovalye yükseliyor falan joker sayesinde tutmuş filmler onlar batman örümcek adamın değilde jokerin gölgesinde kalmış bir karakter malesef joker herzaman batmanın önünde yer alıyor izleyiciler için son filmleride joker için izleniyordu zaten karaşvelye yükseliyor özellikle 🙂🙂🙂

Bak doğru haklısın Joker daha ön planda

Benim süper kahramanlardan şuan Daredevil favorim

Bak doğru haklısın Joker daha ön planda

Benim süper kahramanlardan şuan Daredevil favorim
ıron man serisi örümcek adam kadar tuttu son dönemde ama başrol oyuncusu gelecek filmde yer almayabilirmiş ozaman sıkıntı olabilir🙂

Teaser çok iddialı görünüyor, bakalım filmin kendisi nasıl olacak?

Benim umudum yok filmle ilgili. Superman çizgifilm olarak kalmalıydı bence.
Bilim kurguda mantık aranmaz ama Superman çizginin çok ucunda kalıyor, Batman etten kemikten zeka bir yere kadar adam ölmüyorsa yapcak bişi yok.

En gercekcisi İron Man bence adam bilim adami dünyanın en zengini teknolojiyle zekasını birleştirip neler yapıyor yakında Amerika bu tur zırhlar üretip savaşa asker göndermeyecek diyorlar olur mu olur

---Tapatalk---

Fena gözükmüyor ama beklentileri karşılayacak kalitede bir iş çıkacağını sanmıyorum. Man of Steel ayarı bir şey olur en iyi ihtimal.

Fena değil gibi. Özellikle batsuit mükemmel olmuş. Ben Affleck Batman'e benziyor baya.

Mynet'in eski fragmanı yeni fragmanmış gibi paylaşmasıyla izledim.

Çok sağlam bir fragman olmuş?

Hele odaklandıkları yer acayip gaza getiriciydi.

Dipnot:
Herşeye ragmen Superman gibi bir karaktere bulaşmamalıydı nolan..Çizgifilm olarak kalmalıydı. Film güzel olsada bu fikrim değişmeyecek.