ayy hiç sorma neyden bahsettiğimi anlamışsındır hevesim kaçtı biraz2.sezon nasıl devam etcek acaba
ama sezon finalinde deredevil ile bağlantı kurdular diziye oradan ilerleyebilir
ayy hiç sorma neyden bahsettiğimi anlamışsındır hevesim kaçtı biraz2.sezon nasıl devam etcek acaba
4x1
Hafif bir altyazı senkronizasyon uyuşmazlığına rağmen güzel bir bölümdü.
8.5/10Dakika bir gol bir Norman Bates siftah yaptı. Emma'nın annesinin hikayesinin bu kadar çabuk bitmesini beklemiyordum. Büyük bir sürprizle son anda Norma içeri girmezse kadın öldü resmen?
Emma'cığıma ömrünün geri kalanında sağlık sıhhat diliyorum.
4x2
Bu sezon çok iyi başladı ve öyle devam edecek gibi gözüküyor.
8/10Norman veledinin yüzünden özellikle son dakikalarda gerim gerim gerildim. Valla kendisi manyak olduğu için bir an annesini vurabileceğini düşündüm. İyiki Norma'ya birşey olmadı yoksa dizi izlenmekten çıkardı.
Bakalım bu manyak akıl hastanesinde duracak mı? 3-5 günde tedavi olacağını sanmıyorum, fırsatını bulduğu anda kaçacaktır. Motele yeni gelen misafirlerden ablayı gözüne kestirdi bence.
Emma tedavisini tamamlamak üzere, Dylan ile Norman'ın karşına çıkarsa olacakları tahmin düşünemiyorum. Bir an önce yeri yurdu terk etmeliler.
Gerilimi çok güzel verdiler özellikle sonlara doğru. Bu bölüm Freddie döktürdü resmen.yorumda yazmayı unutmuşum vera farmiga nın zaten muhteşem oyuncu olduğunu geçen senede söylüyordum ama bu bölümde norman veledinin hakkını yediğimi düşündüm şimdi norman ergeninden ne kadar nefret etsemde o karaktere hayat veren Freddie Highmore gerçekten muhteşem oynuyor ya o sapık karakteri bundan daha iyi oynayacak birini tanımıyorum
Onu izleyeli çok oldu. Daha önce söylediğim gibi çok fazla dizi ve film izliyorum hepsine tek tek yorum yapmaya vaktim olmuyor. Önemli bir olay olduğunda yorum yapmaya çalışıyorum.4x3. Bölüm
arada epey zaman geçtide yorumlamayı unutmuşum ortalama bir bölümdü fazla bişey yoktu ama yinede idare etti işte
norman veledinin hastane maceraları bölümün büyük kısmını kaplamıştı
norma ise şerif romero ile evlendi, romero kadına dokunmamak için dirensede norma romeroya tecavüz ederek adamın orucunu bozmuş oldu
son sahnede norman ergeninin doktor edward ı annesinin katil olduğuna ikna etmek için uğraşıyordu?
emmanın hastaneden çıkışı mutlu etti bizi dylan ın yaptığı hayalet tüp sendromu esprisi güzeldi
dylan ın istenmeyen bir misafiride vardı? daha önce caleb den dayak yiyen chick adlı ihtiyar! bakalım onun ne gibi planları varmış?
3. bölüm yorumunu pas geçmişsin @sürgünüm
@yatutarsa @vadikızı sizin yorumlar nerde?
senin norma bayağı azğın çıktı en azından o kısmı anlatabilirdinOnu izleyeli çok oldu. Daha önce söylediğim gibi çok fazla dizi ve film izliyorum hepsine tek tek yorum yapmaya vaktim olmuyor. Önemli bir olay olduğunda yorum yapmaya çalışıyorum.
senin norma bayağı azğın çıktı en azından o kısmı anlatabilirdin
o kafadan kontak ergen salağından bahsetmiyorum benim azğın dediğim normaAzgın çıktı derken? Emma'nın annesi dışında kimseye bir şey yapmadı ki. Sadece annesini suçlu göstermeye çalışıyor. İşlediği cinayetleri annesinin yaptığını sanıyor Allah'ın delisi. )
o kafadan kontak ergen salağından bahsetmiyorum benim azğın dediğim normaevlenir evlenmez romero ne kadar direndiysede başaramadı romeroya zorla tecavüz etti kadın
Hımm. Yattıklarını göstermediler ki. Sen hayal kuruyor olmalısın, devamını kafanda tasarladın heralde.
tabi sırf ben orda kuruntu yaptım aslında kötüye yoracak bişey olmadı ? nerdeyse birbirlerine giriyorlardı o şekilde sarmaş dolaş kadını kucaklayıp yatak odasına taşıdı sonra bir baktık dışarda horozlar ötüyor ama yinede aklımıza kötü fikirler gelmedi büyük ihtimal o şekilde gidip yatak odasında soyunup karşılıklı iklim sıcaklıkları hakkında dertleşip durmuşlardır )
Bu evlilik fazla yürümez. Romero'nun başı Bob Paris ve kara para aklamaktan belaya irecek gibi. Yani tutuklanması yakındır. Ya da annesiyle seviştiğini gören Norman çıldırıp Romero'yu öldürür. )
romronun takıldığı kadında süper bişeymiş daha önce o kadını görmemiştim ben sandım vatandaş abazada o yüzden dul kadın kovalıyor oysa daha önce birlikte olduğu kadın süper bişey evlenipte insan onu heba edermi ?
Rebecca'dan bahsediyorsun, o kadan zaten Romero'nun başına bela açacak. Bir de Norma'yı kıskanıyor.