The_Erinch
Favori Üye
Tebrıkler kardesımÇok teşekkürler 😍
Çok teşekkürler Erinç abi hep birlikte daha nice eğlenceli mesajlara 😊
@The_Erinch balkondan selam demek istemiş bence ÜsküpBalkanlar derken @BARON男爵 neredesin
Teşekkürler kardeşimTebrıkler kardesım
Üsküp Afrikadamı yahuuu 🙃😊🙃😊🙃😊Çok teşekkürler Erinç abi hep birlikte daha nice eğlenceli mesajlara 😊
@The_Erinch balkondan selam demek istemiş bence Üsküp
Teşekkürler kardeşim
Cervantes ile aynı ilerlemeniz ilginç bakalım hanginiz sonra başını alıp gidecek çene olarak
@BARON男爵 'a bakma sen kendisi benden önce diğer kulüplere girer , görürsün bak. @DosiOnda daha çok potansiyel var ben belki daha aktif olurum ama mesaj yazmaya üşeniyorum
Çok teşekkürler
Rica ederim, güle güle dinle.Çok teşekkürler
Benim berberim de Üsküplü bu arada.Çok teşekkürler Erinç abi hep birlikte daha nice eğlenceli mesajlara 😊
@The_Erinch balkondan selam demek istemiş bence Üsküp
Teşekkürler kardeşim
Çok teşekkürler vmym sayesinde kaynaştık ama sonrası yok umarım Survivor izliyorsun orada sohbet ederizYeni kulübün hayırlı olsun, daha nicelerine de girersin inşallah. Ferdi çok tebrikler.
Hediyelerim
dinlerken korktum bu nedir yav
Ekli dosyayı görüntüle 113800
------
1.yılın da kutlu olsun bu arada 😃
Dünya çok küçük boşuna demiyorlar sizde daha pahalı oldu mu berberler burada her 3 ayda fiyata zam yapıyorlarBenim berberim de Üsküplü bu arada.
Çok teşekkürler hep birlikte umarım@BARON男爵 tebrik ederim, nice güzel mesajlar yazman dileğiyle.
Çok teşekkürler vmym sayesinde kaynaştık ama sonrası yok umarım Survivor izliyorsun orada sohbet ederiz
Dünya çok küçük boşuna demiyorlar sizde daha pahalı oldu mu berberler burada her 3 ayda fiyata zam yapıyorlar
Çok teşekkürler hep birlikte umarım
376 lira wohooooo hooooo 😱 Kaç yılda bir gidiyorsun?Yok, sabit fiyat. 25 euro saç. 😁
376 lira wohooooo hooooo 😱 Kaç yılda bir gidiyorsun?
sonrası dediğin gibi yok ama inş olurÇok teşekkürler vmym sayesinde kaynaştık ama sonrası yok umarım Survivor izliyorsun orada sohbet ederiz