Barcelona'da Lionel Messi Farkı: 2-0

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
10 Şubat 2011
Mesajlar
29,856
Reaksiyon puanı
6,294
Puanı
1,060
Konum
Türkiye
İspanya La Liga'da lider Real Madrid'in en yakın takipçisi Barcelona, deplasmanda Racing Santander ile karşılaştı. Katalan ekibi, Messi'nin golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı ve ligde üst üste 4. galibiyetini alarak Real Madrid'in puan farkını açmasına izin vermedi.

İspanya La Liga'da Barcelona, NTV Spor'dan canlı yayınlanan maçta Racing Stantander'e konuk oldu. Katalan ekibi, Messi'nin kaydettiği gollerle rakibini 2-0 mağlup etti ve ligdeki galibiyet serisini 4 maça çıkardı. Barcelona bu galibiyetle lider Real Madrid ile arasındaki puan farkının 10'un üzerine çıkmasına izin vermedi.
Zirve yarışından uzaklaşmak istemeyen Barcelona, karşılaşmaya rakip sahada baskı yaparak başladı. İlk dakikadan itibaren kontrolü ele geçiren Katalan ekibi, Racing Santander kalesinde çok net pozisyonlar yakaladı. Konuk ekipte gol perdesini açan isim Lionel Messi oldu. 30 dakikada sahneye çıkan Arjantinli yıldız takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Fabregas'ın yerde kalmasıyla birlikte hakem faul düdüğünü çaldı. Bekletmeden serbest vuruşu kullanan Katalan ekibinde topu zor da olsa kontrol eden Xavi, ceza sahasına girerken sağ çaprazdaki Fabregas'a pasını verdi. Fabregas topu içeriye çevirdi ve topu önünde bulan Messi'nin dokunuşuyla top Racing Santander ağlarına gitti: 0-1.
İlk yarının kalan bölümünde de Racing Santander kalesine etkili gelen Barcelona, rakip ceza sahasına girmekte zorlanmadı, ancak son vuruşlarda başarılı olamadı. Ev sahibi takım da skoru değiştiremeyince Katalan ekibi soyunma odasına 1-0 önde gitti.
Maçın ikinci devresine hızlı giren Barcelona oldu. Racing Santander oyunu kendi sahasında kabul ederken, Katalan ekibi ev sahibi takımın kalesine yüklenmeye devam etti. Racing Santander savunmasına çok zor anlar yaşatan Barcelona, 57. dakikada skoru 2-0'a getirdi.
Karşılaşmanın 57. dakikasında hakem penaltı noktasını gösterdi. Domingo Cisma'nın, Fabregas'a ceza sahası içinde yaptığı faul ile birlikte hakem penaltı kararı verdi. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Lionel Messi, kaleci Sotres'i birkez daha mağlup ederek skoru 2-0 yaptı.
Barcelona 2. golün ardından çok rahat bir nesef alırken, oyunun kontrolünü elinde tutmaya devam etti. Racing Santander kendi sahasından hızlı çıkarak Katalen ekibinin kalesinde etkili olmaya çalışsa da skoru değiştiremedi. Barcelona da kalan sürede başka gol bulamadı ve konuk ekip Messi'nin golleriyle maçı 2-0'lık sonuçla kazandı.
 

capslock

Favori Üye
Katılım
19 Ocak 2012
Mesajlar
4,703
Reaksiyon puanı
13
Puanı
159
lıder olamayacakları için o kadar kasmalarına gerek yok bence
 

xdragxx

Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
49,702
Reaksiyon puanı
28,367
Puanı
1,060
Yaş
29
Konum
ANKARA
Messi bu gollerle 50'ye çıkardı bu sezonki gol sayısını:)
 

xdragxx

Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
49,702
Reaksiyon puanı
28,367
Puanı
1,060
Yaş
29
Konum
ANKARA
Totalde Messi önde tüm lig ve kupalara baktığımızda