Tolstoyevski
Emekli
- Katılım
- 14 Temmuz 2014
- Mesajlar
- 23,938
- Reaksiyon puanı
- 41,082
- Puanı
- 1,060
- Yaş
- 28
- Konum
- Gökteki Yıldızlar ✨✨
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
O değil de hazır büyük maç bulmuşken cipsi de yanında götürelim serinlerken dedik ama Bim 9’da kapanıyormuş, bakkalda da en ucuz cips 5 TL resmen el yakıyor bir lokma üstelik hem gramaj düşüyor hem fiyat zamlanıyor
![]()
Mesaj silinmeden gülelim.![]()
Şu stadyumun atmosferine, kaligrafik bütünlüğüne bakar mısın tüm stadyumu tek bir ahenke bürümüş adamlar, resmen Mars’tan canlı yayın izliyoruz bizim takımlarla aynı dünyada olamazlar![]()
Maçkolik'te Firmino yedek gözüküyor.
Sağ beke de stoper koymuş. Bu maçı gol yemeden atlatalım, evimizde turu geçeriz taktiği bu11’leri ekliyorum konuya, Firmino’nun oynamaması şaşırttı açıkçası.
Sağ beke de stoper koymuş. Bu maçı gol yemeden atlatalım, evimizde turu geçeriz taktiği bu![]()
Teknoloji ilerledikçe yaşam kalitemizin artması lazımken tam tersi oldu.. Şansa bakınO değil de hazır büyük maç bulmuşken cipsi de yanında götürelim serinlerken dedik ama Bim 9’da kapanıyormuş, bakkalda da en ucuz cips 5 TL resmen el yakıyor bir lokma üstelik hem gramaj düşüyor hem fiyat zamlanıyor![]()
Messi'yi en az 2 kişi sıkıştırıyor. Ona göz açtırmazlarsa olur bu iş, ama bir an bile boş bırakmamak lazım herifiKontra ataklarla tehlike de yarattılar, Barça’nın seri atması lazım bir tane.![]()
Messi'yi en az 2 kişi sıkıştırıyor. Ona göz açtırmazlarsa olur bu iş, ama bir an bile boş bırakmamak lazım herifi![]()
Messi'ye odaklandık bu sefer de Messi ile zerre alakası olmayan pozisyondan yediler golüYalnız VAR olmasına rağmen Barcelona’nın penaltısını yediler...Adaşım @MEnes hakeme sms yoluyla, ağıza alınmayacak hakaretler ediyor şu an...
Messi'ye odaklandık bu sefer de Messi ile zerre alakası olmayan pozisyondan yediler golü![]()
Evet maçta ikinci gol gelecek ama diğer taraftanİkinci yolda...![]()
Evet maçta ikinci gol gelecek ama diğer taraftanBu kontrataklar boşa gidemez
![]()
40 yıllık Leicester City'li ve part-time olarak da Chelsea/Manchester City'li olarak ilk kez Liverpool'u tutalım dedik, o da yeniliyor. Futbolu tamamen bırakmanın zamanı geldi.![]()
Messi gözünü bile açamıyor, unut sen o işiDakika 41 - Messi - 2:0...![]()
40 yıllık Leicester City'li ve part-time olarak da Chelsea/Manchester City'li olarak ilk kez Liverpool'u tutalım dedik, o da yeniliyor. Futbolu tamamen bırakmanın zamanı geldi.![]()
Galatasaray'ı tutmamam için teklifleri alayım.Pazar günü Beşiktaş’ı tutmadan bırakmak yok ama, Beşiktaş’ı destekleyip öyle emekliye ayrıl![]()