Barcelona - Juventus - Çeyrek Final Rövanş Karşılaşması - Yorum Sohbet Konusu

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
images (16).jpg

Şampiyonlar Ligi'nde iki dev ekip Barcelona ile Juventus rövanş karşılaşmasında Camp Nou'da karşılaşacaklar.

Evinde ilk maçı 3-0 gibi farklı skorla kazanan Juventus avantajın sahibi en büyük soru ise Barcelona tıpkı PSG'yi elediği gibi bir mucizeyi gerçekleştirip Juventus'uda eleyebilcek mi?

Maç 21:45'de başlayacak.

Muhtemel 11'ler:

Barcelona: Ter Stegen, Roberto, Umtiti, Pique, Alba, Busquets, Rakitic, İniesta, Neymar, Messi, Suarez.

Juventus: Buffon, Alves, Bonucci, Chiellini, Sandro, Cuadrado, Khedira, Pjanic, Mandzukic, Dybala, Higuain

Psg ile oynanacak rövanş karşılaşması öncesi Barcelona'yı favori görüyordum, bir mucizeyi gerçekleştirip turu çıkabileceklerini tahmin ediyordum o maç öncesi, ama bu maçta Juventus'a karşı o tarz bir geri dönüş yapabileceklerini düşünmüyorum. Juventus bu turun net bir şekilde favorisi bana göre, Barça'nın işi bu sefer çok daha zor.

Juventus'u Camp Nou'nun çimlerine gömmek için son 1 saat 40 dakika. Bu maçta en ufak şüphem yok ki bu turu geçeceğiz. O kupa Katalonya'ya gelecek. :A

Ne kadar güzel gömüyorsunuz çimlere öyle :A
Sen 18 şuttan kaleye 3 şut bile atamazsan kusura bakma da hadi get the f... out derler adama. Ömrümde böyle iğrenç bir hücum performansı görmedim. Barca'nın Psg ikinci maçı hariç hangi maçını izlesem beni kanser ediyolar. Bu sene futbol falan izlemem bu dakikadan sonra. Messi Suarez inanılmaz düzeyde hayal kırıklığıydı. Juve defans yaptı iyi yaptı ama tur bu sayede gelmedi. Barca'lı oyuncuların Neymar harici dünyanın en leş hücum oyununu oynaması sayesinde geldi. Yani kimse bana Juve taş gibi defans yapıyo karşısında Psg yoktu demesin. Barca'nın 6 7 gol pozisyonu var biri gol olsa şuan farklı şeyler konuşuyorduk. Ne diyim yazıklar olsun.