Barcelona - Galatasaray | UEFA Avrupa Ligi Son 16 turu

Fark yememizin beklendiği bir maçta, Barcelona deplasmanında alınan çok iyi bir beraberlik. Topa sahip olan takım beklenildiği üzere Barcelona’ydı ama topu onlara bırakarak çok iyi savunma yaptık. Takım bütün olarak çok iyiydi, net bir teknik direktör galibiyeti bence. Torrent hem takımı çok iyi hazırlamış hem de taktik olarak maça çok iyi hazırlanmış. Hala yenilgi almamış durumdayız Avrupa’da, Arena’da elensek de problem değil artık…

Bu seneyi aklım almıyor benim ya :A Ligde bu kadar rezil kepaze olup da Avrupa'da bu sonuçların mantıklı bir açıklaması olamaz herhalde. Yani arada ne olursa olsun bu kadar da fark olmamalı. Bugün Barcelona deplasmanında da ne oynamamız gerekiyorsa onu oynadık. Defans da kaleci de mükemmel oynadılar. Çok korktuğum Berkan ile Taylan orta sahası da çok iyilerdi. Biraz da şansımızın yardımıyla gol yemeden bitirdik maçı. Ön taraf için konuşacak pek bir şey yok zaten Kerem'in zorlamaları ve Gomis'in ofsayt olan pozisyonu dışında ileride varlık gösteremedik ki zaten öyle bir beklentimiz de yoktu :A

Şimdi rövanşta Ertem Şener'in son dakikalarda gaza geldiği gibi Arena'da 50 bin kişinin önünde Allah Allah saldırın aslanlar modunda oynarsak mahvolur gider her şey. Yapmamız gereken rakibin bizden katbekat güçlü olduğunu unutmadan tamamen savunma güvenliğini göz önüne alacak bir oyun anlayışıyla maça çıkmak. Yine doğruları yaparsak ve şanslı da olursak ufak bir ihtimal var diyebiliriz artık tur için ama yine de çok umutlanmamakta fayda var ne olursa olsun :A

Orta sahamız çok iyi pres yapıp direndi. Yetenek kısmında geri planda kaldılar.

Muhammed yerine keşke Diagne takımda kalsaydı. Gomis'in 90 dakika iyi maç çıkarması zor gibi artık. Revanşta da Muhammed'le maça başlayacağımızı düşünüyorum.

Yeni kalecimiz harikaydı. Çok özgüvenli oynadı. Tüm takıma da bunu yansıttı bence. Şayet bu seviyede form durumu devam ederse gelecek maçlarda tüm camiada İnaki-Muslera seçimi krizi yaşanabilir.

Tebrikler takıma ve tüm taraftara!

Tıpkı Real Madrid gibi Galatasaray'ın da formasında, genlerinde Avrupa tecrübesi var kim ne derse desin. Rövanş maçında isterse 5'lik olalım hiç fark etmez, daha birkaç gün önce Konya'da rezil olan takımın birkaç gün sonra koskoca Nou Camp'ta Barça'ya karşı vezir olması bambaşka bir olay. PSG de kağıt üstünde Madrid'in çok önündeydi ama sonuç malum. Ha Barcelona'nın Avrupa kültürü tabii ki Galatasaray'ın çok ötesinde ve bu yüzden turu geçen onlar olacaktır, yine de bugün alnımızın akıyla buradan puan aldık ya varsın olsun...

Yalnız haftaya Barça öyle tam kadro gidecek de 5-6 atacak filan diye beklentilere girilmiş, haftaya bildiğin Ali Sami Yen cehennemi olacak orası belki de bu sezon hiç dolmadığı kadar dolacak, gürültüden geçilmeyecek... 20 Mart'ta da Barcelona'nın Real Madrid'le maçı var yani 2-3 gün sonra bu yüzden temkinli oynayacaklar her ne kadar şampiyonluk şansları kalmasa da yine de dünya derbisi. Ama onların aklında bugün 3-5 atıp İstanbul'a yedeklerle gelmek vardı, onların hayallerini gerçek kılmadık bu yeterli..

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Orta sahamız çok iyi pres yapıp direndi. Yetenek kısmında geri planda kaldılar.

Muhammed yerine keşke Diagne takımda kalsaydı. Gomis'in 90 dakika iyi maç çıkarması zor gibi artık. Revanşta da Muhammed'le maça başlayacağımızı düşünüyorum.

Yeni kalecimiz harikaydı. Çok özgüvenli oynadı. Tüm takıma da bunu yansıttı bence. Şayet bu seviyede form durumu devam ederse gelecek maçlarda tüm camiada İnaki-Muslera seçimi krizi yaşanabilir.

Tebrikler takıma ve tüm taraftara!
Kriz olacak bir durum yok bence. Pena sezon sonunda dönecek zaten. Muslera da iyileşmiş ama şu anda formda bir kaleci varken sakatlıktan yeni çıkmış adamı oynatmanın bir anlamı yok. Bu seneyi Pena ile tamamlarız, seneye Muslera ile devam.

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T.

Forum İstatistikleri

Konular
173,101
Üyeler
8,483
Son Üye
justking