'Barbie' ve 'Oppenheimer' Sinemalarda!

Hangi filmi izlemeyi düşünüyorsunuz? / İkisini de izleyecekseniz hangisini önce izleyeceksiniz?

• Kullanılan toplam oy
    14
Herkes iki filmi de izleyip sevecek diye bir kaide de yok ama daha ikisini de izlemeden bir tarafa cephe almak komik duruyor. İkisini de diğerine tercih eden yeterince insan varken, ikisi de ticari açıdan başarılı olacakken Oppenheimer'a daha çok sempati duyanların sanki vatan savunur gibi Barbie'yi gömmeye çalışmasına tepki gösteriyorum.

İnsanlara “Hangi filmi izlemeyi düşünüyorsunuz? / İkisini de izleyecekseniz hangisini önce izleyeceksiniz?” diye sormuşsun.

"Gibi bir film" derken? İzleyince erkekliğinize zarar gelmez merak etmeyin.
Sen çoğu şeyi kendine göre yorumlama işinden ne zaman vazgeçeceksin? Bu yorumumundan onu nasıl anladın? Karşındakinin görüşünü dinlemeden fikirlerine saldırma huyundan vazgeçmeni tavsiye ederim.
Kendisi çoğu konuda öyle. Sevdiği bir şeye obsesiflik derecesinde takıntı yapabiliyor. Kendi fikirlerini karşıya empoze etmeye çalışırken karşısındakinin fikirlerini dinlememeyi tercih ettiği de oluyor.

Haftasonu IMAX'te Oppenheimer izleyeyim diyordum ama düzgünce izlenebilecek bir koltuktan bilet bulamadım maalesef. Haftaya kaldı o yüzden.
Oppenheimer'a gidemeyince Barbie'ye gidelim dedik. Eğlencesiyle, güzel mesajlarıyla, görselliğiyle harika bir filmdi. Şimdiden yılın favorilerimden biri oldu bile.

Umarım Oppenheimer'ı da severim ve güzel bir sinema yılı olur. En çok Killers of the Flower Moon'u bekliyorum tabii.

Reactions: bazinga
OSCAR TAKIMI gümbür gümbür geliyor.
@bazinga

(Önümüzdeki yılın yorumlarını şimdiden yap bence, Barbie güzel bir başlangıç olur…)