Barbaroslar - Tanıtım Fragmanı | Yeni Dizi - TRT 1

Game of Thrones'da Yunkai şehrine benzettim konsepti. Kurulan dünya ilgimi çekti. Yiğit Özşener'in kadroda olduğunu bilmiyordum. Çok yakışmış diziye. İzleyeceğim bu diziyi.:D
Dekorlar cidden çok iyi duruyor. Bu diziden beklentim büyük, hatta en az 20 reyting alır diyorum. :A

• İlginç
Reactions: cehennet
Sezonun işi olacağı kesin. Engin Altan faktörü sebebiyle Çarşamba gününe yerleşir diye düşünüyorum. Kuruluş Osman'ın işi zor. Belki Cuma günü de olabilir. Günü belli mi?
Ben Çarşamba olmasını, Osman'ın reytinglerini düşürmesini isterim ama imkansız gibi. Cuma günü olur büyük ihtimalle.

Valla TRT geçen sezondaki başarısını bu sezonda devam ettirir ab de daha bile uçar :A

Cuma dizileri tek tek final bayrağını çekerse şaşırmam :A
Arka Sokaklar dahil tüm dizileri etkiler cuma günü olursa ve geldiği gibi çoğu diziye final yaptırır. EAD ve UTA'ya da bu yakışır. :bhr

• Harika
Reactions: Angelica
Kaliteli şeyler çekmiyor seni maalesef. (Arada nadir oluyor) :A
ohhhhhh GIF

Güzel görünüyor. Cuma olursa kırmızı odayi internetten izleyeceğim sanırım. Ama böyle gösterip ilerleyen zamanlarda belgesel gibi ağır işlerlerse bu geçici dizim de olabilir. Bakacağız artık. 😂

Yok cnm niye belgesel olsun valla aşk mantık intikam var ama nete bırakırım artık onuda :D

Tabi final yapmazsa :A
Bu da bir ihtimal. O zaman yine Kırmızı Oda izlerim. Her iki şekilde de o odayı izleyeceğim 😂
------

Yok cnm niye belgesel olsun valla aşk mantık intikam var ama nete bırakırım artık onuda :D
Genelde trt dizileri özellikle tarih dizileri tutunca bir konu 50 bölüm işleniyor ya korkum o. Öyle dizileri abuk yerlere eviren senaristlere sinir oluyorum :D
Çok güzel olacak eminim aksiyonu bol bir dizi :A
Umarım. Dekoru pek sevemedim eğer o kum tonlu yer osmanlıysa ama onun dışında güzel fragman yayınlamışlar.

Bu da bir ihtimal. O zaman yine Kırmızı Oda izlerim. Her iki şekilde de o odayı izleyeceğim 😂
------

Genelde trt dizileri özellikle tarih dizileri tutunca bir konu 50 bölüm işleniyor ya korkum o. Öyle dizileri abuk yerlere eviren senaristlere sinir oluyorum :D

Umarım. Dekoru pek sevemedim eğer o kum tonlu yer osmanlıysa ama onun dışında güzel fragman yayınlamışlar.

Trt de öyle şeyler olmuyor korkma :D

• Güldürdün
Reactions: Gizmen