'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı' ve 'Sen Anlat Karadeniz' Pişti Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
467

TRT 1'in yeni dizisi 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nda dikkat çeken benzerlik!

Dizinin 2. bölüm fragmanında Hızır Reis (Ulaş Tuna Astepe) ve Zeynep (Melis Babadağ) karakterlerinin kendilerini köşeye sıkıştıranlardan kaçmak için uçurumdan denize atladığı sahnenin daha önce yine Astepe'nin başrolünde yer aldığı 'Sen Anlat Karadeniz' dizisindeki sahneyle büyük benzerlik taşıması dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı.

İşte o sahneler:

Dün bu sahneyi Twitter'da görünce baya gülmüştüm. :A Replikler bile aynı “Bana güveniyor musun” :A Bir tek “Nefes al ve atla” repliği ile çocuk oyuncu eksik. :A

Acaba Ulaş Tuna bu sahneyi okurken ve çekerken ne hissetti. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Dün bu sahneyi Twitter'da görünce baya gülmüştüm. :A Replikler bile aynı “Bana güveniyor musun” :A Bir tek “Nefes al ve atla” repliği ile çocuk oyuncu eksik. :A

Bir de Barbaroslar'daki kız direkt hayır derken diğeri bilmiyorum demiş orada da fark var. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür and 12.Adam
SAK'taki sahneye atıfta bulunmuşlardır büyük ihtimal.

"Ben galiba bu sahneyi bir yerden hatırlıyorum" demiştir. :A Dejavu yaşamış.

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Sahnenin abartıldığını düşünüyorum sanki hiç bir dizide benzer sahneler olmuyor gibi abartılması saçma :D

Sahnenin abartıldığını düşünüyorum sanki hiç bir dizide benzer sahneler olmuyor gibi abartılması saçma :D
Tam da senden beklediğim yorum abla. :A

Repliğe kadar aynı. Üstelik oynayan oyuncu da aynı olunca dikkat çekiyor böyle şeyler. Kötü adamlardan kaçıp “Bana güveniyor musun?” repliğiyle uçurumdan el ele atlama olayı başka hangi dizide oldu sayar mısın? :A

Repliğe kadar aynı. Üstelik oynayan oyuncu da aynı olunca dikkat çekiyor böyle şeyler. Kötü adamlardan kaçıp “Bana güveniyor musun?” repliğiyle uçurumdan el ele atlama olayı başka hangi dizide oldu sayar mısın? :A

Sahneye takılanlar saysın ben ilgilenmiyorum bu tür saçmalıklarla :A

• Beğendim
Reactions: Doğan
Hala alakayı kuramadım takılan niye sayıyor. :A Benzer sahne olabilir deyip pası bana atman bayağı saçma ama neyse her dizi böyle sahne yazabilir aynen. :A

Sahne benzerliğine takılmışsınız konusunu bile açtınız ya onu diyorum :A takılmadığım için sahneye olabilir dedim ben

Sahne benzerliğine takılmışsınız konusunu bile açtınız ya onu diyorum :A takılmadığım için sahneye olabilir dedim ben
Ben mi açmışım. :F Git açanla konuş o zaman. :A Ben sadece dikkatimi çekti dedim. Ne diye seni alıntılıyorsam ben de işte biliyorum her seferinde böyle uzadıkça uzuyor. :A

Hahaha sesli güldüm yoruma, yine döktürüyorsun maşallah. :A