Baraj - Tanıtım Fragmanı | FOX - Yeni Dizi

Brezilya dizileri halt etmiş bizim yanımızda

Reactions: blacklion
Bence sen Almanya'yı çok yanlış tanıyorsun.

Konu nerden Yasak Elma'ya geldi yine

Bakın ciddi diyorum, diziyi izlemeden yorum yapmayın. Ben aranızdaki en feminist insan olabilirim. Dizi ekibinin çoğunluğu kadın, hikaye kadın gözüyle yazılıyor, kadın gözüyle çekiliyor. Oyuncular da yine aynı şekilde bu konuda hassaslar. Dizideki her karakter "gri", her karakterin hataları var. Ama onlar o hatalardan ders çıkarıyorlar. Kimse "zengin koca bulun" mesajı vermiyor, zaten karakter bu hatasının cezasını çekiyor ve en sonunda kendi ayakları üzerinde durmaya başlıyor. WOMEN POWER yani

Bu fragmanın neresi güzel, ne havası var? Kuru bir tanıtım, tek güzel yanı Sezen Aksu şarkısı. Hiç beğenmedim tanıtımı... Yayın tarihinin fragmanla duyurulacağını öğrenmiştim geçen hafta, fragman için perşembe deniyordu. Neyse tutmaz bence...

Reactions: alperuz
Yasak Elma'yı gömüp Elite'i bayıla bayıla izlemeye devam et. Bunu yapan tek kişi sen olabilirsin.

Sen Yasak Elma izliyor musun? İzlemiyorsan niye bu denli savunuyorsun onu anlamadım.
Konuyu niye Yasak Elma ve Elite'e getirdin onu da anlamadım ama neyse gerçekten içim şişti valla kapansın mevzu yeter.
Tek derdim senin kendinle çelişmemen. Yoksa Yasak Elma, Elite vs. umrumda değil.

Tinder dizisi bu veya hornet @Silinmiş Üye bilir
Geçen sene biriyle yazışıyodum çok iyi gelmişti sohbeti fotomu atmıştım o atmamıştı falan sonra benim yanıma gelmişti görmüştüm beğenmeyip engellemiştim
@Ahmed @xemrexxx

Sezen Aksu’nun en sevdiğim şarkısını fragmana koymak mı...

Zümrüdüanka da tarihli fragmanla başladı, yine de ses getirdi.

Ben başrolleri uyumsuz bulmuştum ama üç isim de iyi görünüyor. Biran’dan hala biraz umutsuzum ama şaşırtacak gibi.

Reactions: Emre Ozansoy
Ses getirmek mi.
Mucize Doktor ve Öğretmen'in ilk bölümlerinde ortalığın yıkılması ses getirmektir ergen fanlar ve 50+ teyzelere hitap eden klasik bir Total dizisi değil.

Reactions: Özgür
Ses getirmek mi.
Mucize Doktor ve Öğretmen'in ilk bölümlerinde ortalığın yıkılması ses getirmektir ergen fanlar ve 50+ teyzelere hitap eden klasik bir Total dizisi değil.
Şuan zirvede mi, zirvede.
Ben ses getirmeyi o anlamda kullandım. Yoksa ben de biliyorum Baraj’ın da Zümrüdüanka’nın da MD ve Öğretmen kadar alamayacağını.

Reactions: Aserat
Bu arada filmde Nehir genelevde çalışan bir karakter değil miydi.
Adı da Aysel’di.
Burda şımarık zengin kızına benziyor.
@xBUGRAx

Şuan zirvede mi, zirvede.
Ben ses getirmeyi o anlamda kullandım. Yoksa ben de biliyorum Baraj’ın da Zümrüdüanka’nın da MD ve Öğretmen kadar alamayacağını.
Yok ben o dizi demeye bin şahit isteyen şeyle ilgili herhangi bir övgü cümlesine katlanamıyorum yoksa ne amaçla dediğini anladım.

Yok ben o dizi demeye bin şahit isteyen şeyle ilgili herhangi bir övgü cümlesine katlanamıyorum yoksa ne amaçla dediğini anladım.
Of övmedim ya. Başladın yine.

Senin şu sevmediğini dibine kadar gömme huyunu sevmiyorum. Özellikle FOX konusunda.

Reactions: Aserat