'Baraj' Dizisinin Oyuncuları Diziyi Anlattı!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,874
Reaksiyon puanı
57,067
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FOX'un merakla beklenen yeni dizisi 'Baraj'ın oyuncuları diziyi anlattı!

rzpQc5.jpg


Yapımcılığını Medyapım ve No Dokuz Productions'un üstendiği, yönetmenliğini ve senaristliğini Hasan Tolga Pulat'ın üstleneceği; kadrosunda Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Feyyaz Duman, Sumru Yavrucuk ve Tuna Orhan gibi isimlerin yer aldığı dizi bu akşam yayın hayatına başlıyor.

Dizinin uyarlandığı 1977 yapımı filmde Tarık Akan'ın canlandırdığı karaktere hayat verecek olan yakışıklı oyuncu Burak Yörük, "Her zaman görmeye alışık olduğumuz hikayelerden değil. Tamamen farklı bir hikaye. Gerçek bir hikaye vaat ediyor. İçinde yalan ve aşkı bolca barındıran çok heyecanlı bir proje." ifadelerini kullandı.

Filmde Nasır Melek'in canlandırdığı karaktere hayat verecek olan Feyyaz Duman, "Seyirci bence çok güzel aşk hikayesi izleyecek. Çok güzel yeşilçam filminden uyarlama dizi. İzlemek için çok heyecanlıyız. Seyirciye aynı zamanda gerçek aşkın ne olduğunu sorgulatacak bir dizi. Çünkü birini sevmek yada birini güzel bulmak çok göreceli bir durum." sözleriyle anlattı.

Filmde Türkan Şoray'ın canlandırdığı karaktere ise güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz hayat veriyor. Yılmaz, "Daha önce insanlara izleme şansı verilmemiş bir hikayeden bahsediyoruz. Hem aşkımız var, hem erkeklerin olduğu barajdaki hikayeler ve entrikalar var. Canlandırdığım karakter (Nehir) aslında küçük yaşta yolunu kaybetmiş bir kız. Zerrin (Sumru Yavrucuk) onu bulup, kendi yanına alıp kol kanat geriyor. Fakat maalesef aralarda yön şaşırmaları olabiliyor." ifadelerini kullandı.

'Baraj' ilk bölümüyle bu akşam 20.00'de FOX'ta!​
 
Son düzenleme:

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,617
Reaksiyon puanı
62,940
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Daha önce izleme şansı verilmemiş hikaye mi. :A 40 yıl önce verilen hikaye neydi peki. :A
 

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,874
Reaksiyon puanı
57,067
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Ekip güzel bir uyum yakalamışa benziyor, ilk bölüm iki kere çekildi. Nasıl olacak çok merak ediyorum. Umarım bekleneni karşılar :)