YENİ BÖLÜM 2. TANITIMI
@Angelica
Nermin'e acayip derecede uyuz oldum, gelmiş Nazım'a hesap soruyor. Sen git başkasıyla yat, gez dolaş ama suçlu Nazım.hangi birine kızayım ben şimdi suçu nazıma atacak olan tarığamı zahrayamı nazımın eski eşinemi Allahım yaa
Nermin'e acayip derecede uyuz oldum, gelmiş Nazım'a hesap soruyor. Sen git başkasıyla yat, gez dolaş ama suçlu Nazım.
Zahra - İbrahim ikilisi Ender - Şahika ikilisinden daha iyiler.Planlar da üstlerine yok, olan masum Tarık'a oluyor, oyunlarına onu da alet ediyorlar.
Olsun benim için Ender'den daha önde.Aynen fragmanı izlerken öyle dedim bende delimi nezahra ender gibi olamazmı herşeyi mahvedior bunuda mahvederler bence
Olsun benim için Ender'den daha önde.Keşke Layla karakteri için ilk düşünüldüğü gibi Iman Casablanca olsaydı.
Leyla ya.Layla karakterimi hangisiydi
Leyla ya.Yanlış yazmışım.
Tuvana Türkay'dan önce Iman Casablanca oynayacak denmilmişti.
hangi birine kızayım ben şimdi suçu nazıma atacak olan tarığamı zahrayamı nazımın eski eşinemi Allahım yaa
en son 5.15, 2.81 ve 4.08 almıştık. yarın 5.50 , 3, 4.50 alalım inşallah amin.Olsun benim için Ender'den daha önde.Keşke Layla karakteri için ilk düşünüldüğü gibi Iman Casablanca olsaydı.
Hikayenin bir şekilde devam etmesi için yeni karakterlerin girmesi gerekiyordu ama Nermin cidden saçmaladı.
Bu arada Meryem'i sevdim, ne güzel saldırdı Zahra'ya öyle.
https://twitter.com/x/status/1331302311323381761
Fulya'yı bir şekilde kandırır Tarık, sorun yok abla.Bencedeee Nerminden sıkıldım bu arada Tarık zor durumda emre
Fulya'yı bir şekilde kandırır Tarık, sorun yok abla.
Zahra nereye gittin ya.
Aynen.Pek kanacak gibi durmadı ama zahra gidince geri adım attı
Aynen.Kandıramasa Kemal bey perişan eder Tarık'ı.
Şu Nermin'i hikayeye dahil eden senariste Allah akıl fikir versin, başka bir şey demiyorum.
Sütten çıkmış ak kaşık gibi davranıyor resmen.
Nehir ile Hakan arasında neler olacak. 😱 😱Aminnn nasıl bir mantıkla yazıyor acaba bunları yaa
Resmen boşa merak ettik o kadar.@Emre Ozansoy vurulan nehir değilmiş gördünmüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?