Kütük dostum bu konuda bozmamış kendini en azından o da bir şeydirPeki ya @Maskeli Fedai 'nin ta ozamandan beri beğenmemesi?
@DarkLegenD fikirlerin daha sabit mi?
@MasacRE @Sherlock @eskici @Emre Ozansoy
Kütük dostum bu konuda bozmamış kendini en azından o da bir şeydirPeki ya @Maskeli Fedai 'nin ta ozamandan beri beğenmemesi?
Zamanında @DarkLegenD doğru demiş... adam yakışıklı şimdi.. şimdi olanada olmuş demek lazım.@DarkLegenD ne kadar haklı.
şaşırdım maskeli bir konudaki fikrinden dönmemişKütük dostum bu konuda bozmamış kendini en azından o da bir şeydir@Maskeli Fedai
çok iyi olsa da aranızda 30 santim fark var uyumsuz olurdunuz sen de haklısınÇok iyi değil.
@Çiğdem her edepsizliğin başında zaten .ssÇiğdem'e bakın siz asıl, nasıl da kudurmuşYalnız Emre'nin de taa 5 yıl önceden oğlanı gözüne kestirip konusunu açması atlanmamalıNeden dondurmacıyı desteklediği belli oldu
Aynı fikirdeyim.Peki ya @Maskeli Fedai 'nin ta ozamandan beri beğenmemesi?
Peki ya @Maskeli Fedai 'nin ta ozamandan beri beğenmemesi?
Ne alaka yazmışsamKütük dostum bu konuda bozmamış kendini en azından o da bir şeydir@Maskeli Fedai
Kız sen neymişsinnnn
Baş kuduruk sensin .ss
siz bnm hakkımda yorum yapamazsınız
Ben uzun severim zaten. Ayrıca benim boyuma nolmuş ayol.çok iyi olsa da aranızda 30 santim fark var uyumsuz olurdunuz sen de haklısın
her şey i seviyon sen deBen uzun severim zaten. Ayrıca benim boyuma nolmuş ayol.
türkçe hocan kimdi teyzem seninsen kim oluyosunda yapamıyormuşuz acaba dimi @serhatt
Sağol ablam
Evet buna değmezsin çünküsiz bnm hakkımda yorum yapamazsınız
Paçozun başkanısen kim oluyosunda yapamıyormuşuz acaba dimi @serhatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?