O kadar haklısın ki kaşe mühür imza atmak istiyorumGeçen gün denk geldim, eli yüzü düzgün bir işti ama öyle çok albenisi yok dizinin. Oyuncu kadrosunu beğenemedim ben. Gökçe Bahadır'ı ikide bir izlemeye katlanamıyorum. Gökçe Eyüboğlu da bildiğimiz Ceyda. Sanem değil kesinlikle.
Jest, mimik, yüz, aksan falan her şey aynı. Konuşma tarzı değişik sadece ama çok yapay duruyor. İzlerken tarlabaşı gülü sen sus diyesim geliyor.O kadar haklısın ki kaşe mühür imza atmak istiyorumCeyda izliyorum her zamanAyaği takılıp yolda düşse çorabı kaçsa Ceyda olacak@Aserat
Sen artık dizi yorumu yapma bence.Geçen gün denk geldim, eli yüzü düzgün bir işti ama öyle çok albenisi yok dizinin. Oyuncu kadrosunu beğenemedim ben. Gökçe Bahadır'ı ikide bir izlemeye katlanamıyorum. Gökçe Eyüboğlu da bildiğimiz Ceyda. Sanem değil kesinlikle.
O kadar haklısın ki kaşe mühür imza atmak istiyorumCeyda izliyorum her zamanAyaği takılıp yolda düşse çorabı kaçsa Ceyda olacak@Aserat
Konusması da kayıyor gibi geliyor banaJest, mimik, yüz, aksan falan her şey aynı. Konuşma tarzı değişik sadece ama çok yapay duruyor. İzlerken tarlabaşı gülü sen sus diyesim geliyor.
Sen artık dizi yorumu yapma bence.
+1Geçen gün denk geldim, eli yüzü düzgün bir işti ama öyle çok albenisi yok dizinin. Oyuncu kadrosunu beğenemedim ben. Gökçe Bahadır'ı ikide bir izlemeye katlanamıyorum. Gökçe Eyüboğlu da bildiğimiz Ceyda. Sanem değil kesinlikle.
Sanem gibi doğuştan havalı, eğlenceli ve kaliteli bir insanı varoş mahalle kadınıyla bir tutma cüretin tuhafıma gitti.Konusması da kayıyor gibi geliyor banaBi tanımlama yapcaktım ama yanliş anlaşilma olur diye susuyorum
Ne ne???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?