Barış Kılıç 'Evlilik Hakkında Her Şey' Kadrosunda! | FOX

Geçen gün denk geldim, eli yüzü düzgün bir işti ama öyle çok albenisi yok dizinin. Oyuncu kadrosunu beğenemedim ben. Gökçe Bahadır'ı ikide bir izlemeye katlanamıyorum. Gökçe Eyüboğlu da bildiğimiz Ceyda. Sanem değil kesinlikle. :A

• Harika
Reactions: Forumdash
Geçen gün denk geldim, eli yüzü düzgün bir işti ama öyle çok albenisi yok dizinin. Oyuncu kadrosunu beğenemedim ben. Gökçe Bahadır'ı ikide bir izlemeye katlanamıyorum. Gökçe Eyüboğlu da bildiğimiz Ceyda. Sanem değil kesinlikle. :A
O kadar haklısın ki kaşe mühür imza atmak istiyorum:A Ceyda izliyorum her zaman:F Ayaği takılıp yolda düşse çorabı kaçsa Ceyda olacak:F @Aserat

• Güldürdün
Reactions: kerem
O kadar haklısın ki kaşe mühür imza atmak istiyorum:A Ceyda izliyorum her zaman:F Ayaği takılıp yolda düşse çorabı kaçsa Ceyda olacak:F @Aserat
Jest, mimik, yüz, aksan falan her şey aynı. Konuşma tarzı değişik sadece ama çok yapay duruyor. İzlerken tarlabaşı gülü sen sus diyesim geliyor. :F

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Sen artık dizi yorumu yapma bence. :A

Schitts Creek What GIF by CBC

• Güldürdün
Reactions: kerem
Severek izliyordum diziyi, fakat son bölümlerde Yıldırım karakterini resmen harcadıklarını düşünüyorum. Senaryo gereği mi yoksa oyuncu mu ayrılmak istedi bilemiyorum ama biraz apar topar oldu sanki.