Barış Falay, 'Kimse Bilmez' Dedi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bastan beri bunun için var zaten yahuu diğer yapım dizilerde niye bu sıklıkla yok. Onlar türkü sevmiyor mu)) bu işin içindeyim adam şarkı söylemesini bilmiyor senarist seyirci seviyor diye şarkı soyletmisligi var)))
Kendin söylüyorsun bak, "seyirci seviyor diye var" diye. Evet, seyirci seviyor. Gerisi önemsiz. Profesyonel sanatçı da yok içlerinde şimdi. Adamlar yapıyor mu, yapıyor. Farklı tatlarda, farklı müzikler çıkartıyorlar, yorumluyorlar. İyi ya da kötü, farketmez. En baştan beri olduğu için, olayı reytinge bağlamaya gerek yok. Seyirci seviyor, onlar yapıyor, böyle gidiyor. Gitsin de, böylesi daha iyi. Müzik, şarkı, bunlar önemli şeyler, olması lazım. Olması lazım ki; dizi daha bir renklensin, canlansın.

glee de hepsi ezik sosyal mesaj vermeye müsati :F özellikle emma nın fisrt time şeysi :F
Emma'nın erkek versiyonu bizde vardı taaa TGRT zamanında :F İclal Aydın ve Kemal Başbuğ'un bir dizisi vardi hatırladın:F Kemal Başbuğ'da insanlara dokunamıyordu :F İclal sonra buna aşık oldu filan:X

bu dizide izleyecek tek bişey yok dün yokluktan 5 dakka açayım dedim senarist gerçekten vasatın vasatı

Bugün izledim de Aslı Orcan dizinin kalitesine yakışmıyor, çok soğuk kalıyor. Mine Tugay'ı arıyor insan :(

Çok güzel söylemişler. şiir gibi okumuş adam şarkıyı.:T: Çok beğendim.

Senaryo gerçekten çok kötü şu sıralar.Sıkıyor insanı.