Barış Arduç Resimleri

Masum mu.
alık alık bakıyor işte. Birde gülünce tam komedi oluyor. Haa yukarda basketbol oynarken ki fotosunda bildiğin plastik adam gibi kalmış vücudu. Yamuk duruyor derisi vücudunda.
Hiç erkeksi değil.
Masum tabi

Nasıl baksın, o bakışlar beni benden alıyor.

O gülüşü her yerde bulamazsın, o derece güzel.

Vücudunu yerim lan onun, çok tatlı.

Sen ne anlarsın erkeksilerden.

Masum tabi

Nasıl baksın, o bakışlar beni benden alıyor.

O gülüşü her yerde bulamazsın, o derece güzel.

Vücudunu yerim lan onun, çok tatlı.

Sen ne anlarsın erkeksilerden.

Spartacus izliyorum.
Yani adamlar kaya gibi. Barış orada bir gay hizmetçi var ufak tefek onun kadar kalıp bu vücutla.

Bence nerden tutsan dökülür bu çocuk. İş yok. Ayrıca omuzları geniş değil. Erkeksi değil yani.

Ayol kayayı napayım ben, Barış gibi meteor olsun yeter

İş çokta biz göremiyoruz

Barış Arduç,Kenan İmirzalıoğlundan daha karizmatik görünüyor.

ayy tamam gülümseyince gerçekten tipsiz olabiliyor ama adamın vucudu taş gibi yani o konuda söz yok bence

Yok artık.😱 Küçücük omuzları ve derisi üstünde emanet gibi olan vücudunu beğendin mi.

Baksana şu fotoya.
Bende seni zevki biri sanardım.

@mrt-06 iğrendiğin sahneyi ilerlet.

Yok artık.😱 Küçücük omuzları ve derisi üstünde emanet gibi olan vücudunu beğendin mi.

Baksana şu fotoya.

Dizi 10 dk'da biter o zaman.
Hele orda bir kadın var ya çok fena şimdi ismi aklıma gelmedi adama demişti ki şu kıza şey yap da izleyeyim.
Çok ahlaksız bir dizi.

Dizi 10 dk'da biter o zaman.
Hele orda bir kadın var ya çok fena şimdi ismi aklıma gelmedi adama demişti ki şu kıza şey yap da izleyeyim.
Çok ahlaksız bir dizi.

Evet hep çıplak geziyorlar dizide. biraz ahlaksız ama olaylar, spartacus'un hikayesi çok iyi.

Orada namuslu kadın yok. Boş yere öyle tarif etme.
Hepsi yaptı o dediğin şeyi.

Baksana şu fotoya.

ayy sen böyle analtınca şüpheye düştüm şuan barışa bakış açım değişmeye basladı bu ne söylüyor @Yiğitt

ayy sen böyle analtınca şüpheye düştüm şuan barışa bakış açım değişmeye basladı bu ne söylüyor @Yiğitt
Dur bir de ben değiştireyim.

Şu dudakların büyüklüğüne, güzelliğine baksana.
Şu ellerin büyüklüğüne, tam istediğimiz gibi. Vücudu tam parlak, bir gıl bile göremiyorum. 😱 O yüzü, gülüşü aynı bebek gibi. Bacakları uzun ve ince
Göbeği yok, baklavaları bol bol.

Bak bunu da sana hediye ediyor, daha ne istiyorsun.
@sokak sanati @Bully @mrt-06 @EFE UYSAL

aa @Yiğitt toparladı hemen durumu @sokak sanati @Harunnn60 yeniden hayran oldum gibi sanki