Barış Arduç Resimleri

Masum mu.:F alık alık bakıyor işte. Birde gülünce tam komedi oluyor. Haa yukarda basketbol oynarken ki fotosunda bildiğin plastik adam gibi kalmış vücudu. Yamuk duruyor derisi vücudunda.:F Hiç erkeksi değil.:A
Masum tabi :Z
Nasıl baksın, o bakışlar beni benden alıyor. :bhr:
O gülüşü her yerde bulamazsın, o derece güzel.

Vücudunu yerim lan onun, çok tatlı. :bhr:

Sen ne anlarsın erkeksilerden. :T:

Masum tabi :Z
Nasıl baksın, o bakışlar beni benden alıyor. :bhr:
O gülüşü her yerde bulamazsın, o derece güzel.

Vücudunu yerim lan onun, çok tatlı. :bhr:

Sen ne anlarsın erkeksilerden. :T:

Spartacus izliyorum.:F Yani adamlar kaya gibi. Barış orada bir gay hizmetçi var ufak tefek onun kadar kalıp bu vücutla.:A
Bence nerden tutsan dökülür bu çocuk. İş yok. Ayrıca omuzları geniş değil. Erkeksi değil yani.:A

Spartacus izliyorum.:F Yani adamlar kaya gibi. Barış orada bir gay hizmetçi var ufak tefek onun kadar kalıp bu vücutla.:A
Bence nerden tutsan dökülür bu çocuk. İş yok. Ayrıca omuzları geniş değil. Erkeksi değil yani.:A
Ayol kayayı napayım ben, Barış gibi meteor olsun yeter :love1:
İş çokta biz göremiyoruz :A

Görme zaten.:A Neyse sende Spartacus izle. Çok entrikalı dizi. @mrt-06 tam senlik.:F
Bak burada da ayrı tatlı, yanındaki de ayrı güzel. :bhr:
barış-arduç_795836.jpg

Barış Arduç,Kenan İmirzalıoğlundan daha karizmatik görünüyor. :)

Yok artık.😱 Küçücük omuzları ve derisi üstünde emanet gibi olan vücudunu beğendin mi.:F

Baksana şu fotoya.:F Bende seni zevki biri sanardım.:A

cif-ocjukaeg4hv-jpg.45853

@mrt-06 iğrendiğin sahneyi ilerlet.:Z:A
Dizi 10 dk'da biter o zaman. :F Hele orda bir kadın var ya çok fena şimdi ismi aklıma gelmedi adama demişti ki şu kıza şey yap da izleyeyim. :F Çok ahlaksız bir dizi. :(

Dizi 10 dk'da biter o zaman. :F Hele orda bir kadın var ya çok fena şimdi ismi aklıma gelmedi adama demişti ki şu kıza şey yap da izleyeyim. :F Çok ahlaksız bir dizi. :(

Evet hep çıplak geziyorlar dizide. biraz ahlaksız ama olaylar, spartacus'un hikayesi çok iyi.:Z
Orada namuslu kadın yok. Boş yere öyle tarif etme.:F Hepsi yaptı o dediğin şeyi.:F

Yok artık.😱 Küçücük omuzları ve derisi üstünde emanet gibi olan vücudunu beğendin mi.:F

Baksana şu fotoya.:F Bende seni zevki biri sanardım.:A

cif-ocjukaeg4hv-jpg.45853

@mrt-06 iğrendiğin sahneyi ilerlet.:Z:A
ayy sen böyle analtınca şüpheye düştüm şuan barışa bakış açım değişmeye basladı bu ne söylüyor @Yiğitt :(:(:(

ayy sen böyle analtınca şüpheye düştüm şuan barışa bakış açım değişmeye basladı bu ne söylüyor @Yiğitt :(:(:(
Dur bir de ben değiştireyim. :bhr:

Şu dudakların büyüklüğüne, güzelliğine baksana. :bhr: Şu ellerin büyüklüğüne, tam istediğimiz gibi. Vücudu tam parlak, bir gıl bile göremiyorum. 😱 O yüzü, gülüşü aynı bebek gibi. Bacakları uzun ve ince :love1: Göbeği yok, baklavaları bol bol. :Z

Bak bunu da sana hediye ediyor, daha ne istiyorsun. :bhr: @sokak sanati @Bully @mrt-06 @EFE UYSAL :love1:
indir.jpg

Dur bir de ben değiştireyim. :bhr:

Şu dudakların büyüklüğüne, güzelliğine baksana. :bhr: Şu ellerin büyüklüğüne, tam istediğimiz gibi. Vücudu tam parlak, bir gıl bile göremiyorum. 😱 O yüzü, gülüşü aynı bebek gibi. Bacakları uzun ve ince :love1: Göbeği yok, baklavaları bol bol. :Z

Bak bunu da sana hediye ediyor, daha ne istiyorsun. :bhr: @sokak sanati @Bully @mrt-06 @EFE UYSAL :love1:
Ekli dosyayı görüntüle 46530
aa @Yiğitt toparladı hemen durumu @sokak sanati @Harunnn60 yeniden hayran oldum gibi sanki :A:A:A