Dayanamadım ve forum arşivinde böyle birisinin olmasını istedim.Hemen de konusunu açmış.
2. foto en beğendiğim oldu, çok yakışıklı ve sempatik birisi.
Benim İçin Üzülme, Bugünün Saraylısı dizilerinde rol aldı. Daha sonra Deliha filminde oynadı, şuan ise Racon dizisinde rol alıyor.bugünün saraylısın'dada oynadı
aaa burada erkek nickiyle takılıp adamlarımı elimizdenmi almayı planlıyorsun çaktırmadan saçını başını yolarım vlla senin
Aynen öyle.aaa burada erkek nickiyle takılıp adamlarımı elimizdenmi almayı planlıyorsun çaktırmadan saçını başını yolarım vlla senin
Sonunda herkes gerçekleri öğreniyor ha?
Sonunda herkes gerçekleri öğreniyor ha?
ayy sen nasıl @moderatorsun @Ahmad ayoll elin kızları erkek kılığında gelmiş elimizden adamalrı alıyorlar at şunun kıcına tekmeyi forumdan aşşağıya
Biz onu böyle kabul ettik ablası.ayy sen nasıl @moderatorsun @Ahmad ayoll elin kızları erkek kılığında gelmiş elimizden adamalrı alıyorlar at şunun kıcına tekmeyi forumdan aşşağıya
sende kadınsın ozaman nasılsa söz le cinsiyet değiştirmek diye bir teknoloji varBiz onu böyle kabul ettik ablası.
Hem belki sen de erkeksin ha?
Konu çok farklı yerlere kayıyor.sende kadınsın ozaman nasılsa söz le cinsiyet değiştirmek diye bir teknoloji var
hahaha ayy şunun açtığı konulara baksana yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?