Dayanamadım ve forum arşivinde böyle birisinin olmasını istedim.Hemen de konusunu açmış.
2. foto en beğendiğim oldu, çok yakışıklı ve sempatik birisi.
Benim İçin Üzülme, Bugünün Saraylısı dizilerinde rol aldı. Daha sonra Deliha filminde oynadı, şuan ise Racon dizisinde rol alıyor.bugünün saraylısın'dada oynadı
aaa burada erkek nickiyle takılıp adamlarımı elimizdenmi almayı planlıyorsun çaktırmadan saçını başını yolarım vlla senin@Ahmad biliyor zaten.
Benim asıl adım Buse.
Aynen öyle.aaa burada erkek nickiyle takılıp adamlarımı elimizdenmi almayı planlıyorsun çaktırmadan saçını başını yolarım vlla senin
Biz onu böyle kabul ettik ablası.ayy sen nasıl @moderatorsun @Ahmad ayoll elin kızları erkek kılığında gelmiş elimizden adamalrı alıyorlar at şunun kıcına tekmeyi forumdan aşşağıya
sende kadınsın ozaman nasılsa söz le cinsiyet değiştirmek diye bir teknoloji varBiz onu böyle kabul ettik ablası.
Hem belki sen de erkeksin ha?
Konu çok farklı yerlere kayıyor. Hep bu @Yiğitt 'in işleri.sende kadınsın ozaman nasılsa söz le cinsiyet değiştirmek diye bir teknoloji var
hahaha ayy şunun açtığı konulara baksana yaaaKonu çok farklı yerlere kayıyor. Hep bu @Yiğitt 'in işleri.