Barış Arduç 'Çukur'da Hangi Karaktere Hayat Verecek?

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,674
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Barış Arduç'un Çukur dizisinde hangi karaktere hayat vereceği belli oldu!

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı dizinin başrollerinde; Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Kubilay Aka, Cihangir Ceyhan, Burak Dakak, Nur Sürer ve Meral Çetinkaya gibi isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna dahil olan Barış Arduç, Koçovalılar'ın düşmanı Çağatay Erdenet'in kardeşi Arık Böke Erdenet karakterine hayat verecek.

'Çukur' yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.00'de Show TV'de!

Son düzenleme:
Böke ne ya, şu adama başka bir isim bulamadınız mı?

Hayırlı olsun ekip adına. İyi oldu bence, hikayeye farklı bir soluk ve renk gelir. :Z Ben şimdiden Aras Bulut ve Barış Arduç'u shiplemeye başladım. Küçük de olsa bir öpüşme sahnesi görsek içimin yağları erir. :Z
Dizide bu ikisinin öpüştüğünü görmen benim Barışla öpüşme ihtimalimden daha az :A

• Üzücü
Reactions: blacklion
Ben başrol olarak devam eder sanıyordum o yüzden şaşırdım. Bari isim kasacağız diye böğğ diye bir şey bulmasalarmış. Bir de izleyiciler sürekli yeni karakter gelmesinden şikayetçiyken diziyi doldurmak ne kadar mantıklı bilemedim.

Müthiş takviye, zaten Çağatay karakteri ilk geldiğinde böyle takviyelerin yapılacağının mesajı verilmişti. Ben daha Erdenet ailesinin babası olarak usta bir isim bekliyorum, onun da sinyalleri verilmişti zaten. Dizideki karakter sayısından şikayet edenler dizi izlemeyi bilmiyorlar, açık ve net. Sürekli aynı karakterleri, aynı senaryoyu izlemek istemek çok mantıksız. Ki diziye veda eden karakterler olacaktır daha ilerleyen haftalarda...

• Beğendim
Reactions: MEnes
Cidden o ismi nasıl düşünmüşler de bulmuşlar garip olmuş. :A Ama karakteri de ismi gibi garip olacak sanırım... Onun dışında büyük oyuncu gelmeden durmuyor bu diziye. Çağatay'ın babasını oynayacak oyuncu da büyük bir isim olacaktır yüksek ihtimalle. Dizi bu kadar karakteri nasıl toplayacak bilmiyorum ama 4. sezonun olmama ihtimali yok şu dakikadan sonra. Gökhan Horzum olayları nasıl toparlayacak merakla bekliyorum...

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Müthiş takviye, zaten Çağatay karakteri ilk geldiğinde böyle takviyelerin yapılacağının mesajı verilmişti. Ben daha Erdenet ailesinin babası olarak usta bir isim bekliyorum, onun da sinyalleri verilmişti zaten. Dizideki karakter sayısından şikayet edenler dizi izlemeyi bilmiyorlar, açık ve net. Sürekli aynı karakterleri, aynı senaryoyu izlemek istemek çok mantıksız. Ki diziye veda eden karakterler olacaktır daha ilerleyen haftalarda...
Cidden o ismi nasıl düşünmüşler de bulmuşlar garip olmuş. :A Ama karakteri de ismi gibi garip olacak sanırım... Onun dışında büyük oyuncu gelmeden durmuyor bu diziye. Çağatay'ın babasını oynayacak oyuncu da büyük bir isim olacaktır yüksek ihtimalle. Dizi bu kadar karakteri nasıl toplayacak bilmiyorum ama 4. sezonun olmama ihtimali yok şu dakikadan sonra. Gökhan Horzum olayları nasıl toparlayacak merakla bekliyorum...
İzlemiyorum ama babayı kim oynayacak ben bile merak ettim. Maşallah nasıl kaliteli genleri varsa oğulları Nejat İşler ve Barış Arduç. :A

Oyunculuktan ziyade karizma anlamında demiştim ama kötü oyuncu gelmez zaten. :A
Karizmanın öz oğulları oldukları doğru ama boş oyuncu da değiller tabi. :A Kötü oyuncu bu dakikadan sonra zaten gelmez ama belki geçen sezon yaptıkları gibi ters köşe yapıp kadro içinden sürpriz bir karakterle mevzuyu bağlayabilirler. O ihtimal şuan mevcut... Bekleyelim ve görelim. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
İzlemiyorum ama babayı kim oynayacak ben bile merak ettim. Maşallah nasıl kaliteli genleri varsa oğulları Nejat İşler ve Barış Arduç. :A

Gerçekten öyle, karizma dozu yüksek bir isim gelmedi o role. Aklıma Ediz Hun falan geliyor açıkçası, belki Musa Uzunlar olabilir. Bilemiyorum... :A

Boşver ismi sen Aras Bulut&Barış Arduç shipime ne diyorsun? 😍 Ne Efsun ne Nehir dibine kadar Yamaç Böke diyorum. :Z İnternet özel bir öpüşme ve sevişme sahnesi istemek çok mu? Yapsa yapsa tüm algıları yıkan Ay Yapım ve Çukur yapar. :Z
images

images

images
Allah diyorum ne diycem, içimi titretiyolar :bhr:

• Harika
Reactions: blacklion
Çağatay ölünce girecek diziye intikam şeysine