Çavuşu tokatlamış.Deniz sen de mi
Askerde neler yaptın anlatsana
Aklıma Çamaşır Makinasıyla Çarkıfelek oynarmısınız geliyor hep @denizz19Kilitliyorum tabii ki namahrem.
Hahaha Allahım değişik sorular üretmede üstüme YokAklıma Çamaşır Makinasıyla Çarkıfelek oynarmısınız geliyor hep @denizz19
Unutmuştum onu.
Hahah Aaa orası öyle cnm senin hayal gücün baya geniş bu konularda Altınıza çiş ettinizmi falanHahaha Allahım değişik sorular üretmede üstüme Yok
Sen sabah söyleyince eski anketlerime baktım sen de çiş etmişsin altına ama bak anketlerim o kadar original ki akılda kalmışHahah Aaa orası öyle cnm senin hayal gücün baya geniş bu konularda Altınıza çiş ettinizmi falan
Hahah Aaa ne cevap verdiğimi bilmiyorum vllaSen sabah söyleyince eski anketlerime baktım sen de çiş etmişsin altına ama bak anketlerim o kadar original ki akılda kalmış
Benim anketlerime daha çok katılım oluyor ama.Hahah Aaa orası öyle cnm senin hayal gücün baya geniş bu konularda Altınıza çiş ettinizmi falan
Aaa tabi cnm senin anketlerine hem deliler hem akıllılar geliyor iki taraf içinde uygunsun ama @denizz19 a akıllılar gelmiyor sadece deliler geliyorBenim anketlerime daha çok katılım oluyor ama.
Kıskançlık tavanBenim anketlerime daha çok katılım oluyor ama.