Merakla bekliyoruz Haluk reyizinizi.
Merakla bekliyoruz Haluk reyizinizi.
Şöyle düşün benim FOX versiyonumun 10000000000 katı.Merakla bekliyoruz Haluk reyizinizi.
Hahaha.Şöyle düşün benim FOX versiyonumun 10000000000 katı.
Şaka bir yana eğer foruma dönerse gerçekten reyiz dersin Fox 2012 en iyi izleyicisi ayrıca seçildi.
Dememeni tavsiye ediyorum.Hahaha.Fenaymış ya adam. Fox'u kötülersek yandık desene o zaman
Bakıcaz artık. Fikirlerimi sakınmam ben.Dememeni tavsiye ediyorum.
Kanal D'yi seviyor bi tek Intikam'ı izliyordu geri kalan her şey FOX.Bakıcaz artık. Fikirlerimi sakınmam ben.O Kanal D'yi kötülemediği sürece ben de Fox'a laf etmem o zaman.
O zaman iyi anlaşıcaz Haluk arkadaşla.Kanal D'yi seviyor bi tek Intikam'ı izliyordu geri kalan her şey FOX.
Bende merak ediyordum eski konuları okudum bence sende oku gelmeden fikir sahibi olursun.O zaman iyi anlaşıcaz Haluk arkadaşla.İnşallah döner. Çok merak ediyor, yorumlarını merakla bekliyorum.
haluk reyiz dedim kızdı herifAnımsadım az çok ne yaptın ki? SGAT kardeşim bir şey yapmıştı diye hatırlıyorum?
öylesine takılyordum,birden patlamıştıAnımsadım az çok ne yaptın ki? SGAT kardeşim bir şey yapmıştı diye hatırlıyorum?
pompy 1 Ocak'ta, cookies 7 Ocak'ta dönecek.Konu Güncel.
cookies ve pompy foruma ne zaman döneceklerini yazarsanız iyi olur, herkes merak ediyorda.
@darksaal @Yakamoz-Asi @Bully
Ben cookies in ban sebebini bilmiyorum da neden banlanmıştı?pompy 1 Ocak'ta, cookies 7 Ocak'ta dönecek.
teşekkürlerpompy 1 Ocak'ta, cookies 7 Ocak'ta dönecek.
Yazılmaz, çünkü senin gibi bir hanımefendiye banlanmak yakışmaz. 😉acaba birgün benim adımda yazılırmı buraya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?