Geçen sene yaşıyordu sürekli babasından bahseder. Sen nasıl kızın hayranımsın yahuu))cidden komik değildi ama buna gül demişsin kısmı iyiydi
Babası ölmemişmiydi ??
Geçen sene yaşıyordu sürekli babasından bahseder. Sen nasıl kızın hayranımsın yahuu))cidden komik değildi ama buna gül demişsin kısmı iyiydi
Babası ölmemişmiydi ??
beni babası ilgilendirmediği içindir ama ben öldü diye biliyordum 😉 bilemiyeceğim yaşıyorsa Allah uzun ömür versinGeçen sene yaşıyordu sürekli babasından bahseder. Sen nasıl kızın hayranımsın yahuu))
cidden komik değildi ama buna gül demişsin kısmı iyiydi
Babası ölmemişmiydi ??
Elbette oldu da ben kahkaha atacak tarz şeyler arıyorum netten bakınıyım belki bulurum 🙂yine suratında bir gülümseme olmuştur
Adın ne ?Elbette oldu da ben kahkaha atacak tarz şeyler arıyorum netten bakınıyım belki bulurum 🙂
Çok manasız bir açıklama az buçuk fan yaptı diye şımarmış zaten klipsiz dinleyebiliyorum.Derken ? Ne anlamda ?
@gözlemci duymasın amanÇok manasız bir açıklama az buçuk fan yaptı diye şımarmış zaten klipsiz dinleyebiliyorum.
Arkadaş aşırı İrem Dericiİrem'in bu üslubu olduğu sürece daha çok duyar böyle mesajlar maalesef.
Ahaah bu çok iyiydiAdın ne ?
Oğulcan
Espri yapmayacak mısın ?
Bir vuracam boğulcan
Hayır kadının tarzı böyle onunla konuşmuş olan kişi anlar onu bunun fanıyla soğutucusuyla alakası yok ...Çok manasız bir açıklama az buçuk fan yaptı diye şımarmış zaten klipsiz dinleyebiliyorum.
Ben neler neelr duydum canlı olarak bu ne kiİrem'in bu üslubu olduğu sürece daha çok duyar böyle mesajlar maalesef.
Seninde şu espirin bitmedi gitti :Arkadaş aşırı İrem Derici
İrem derici diyorlar kadın şarkıcı onuda anlayamadım zaten
Bir süre bitmezAhaah bu çok iyiydi
Hayır kadının tarzı böyle onunla konuşmuş olan kişi anlar onu bunun fanıyla soğutucusuyla alakası yok ...
Ben neler neelr duydum canlı olarak bu ne kiayrıca ne varmış üslupda
Seninde şu espirin bitmedi gitti :
Bunu anlayamadım ??Bir süre bitmez
En güzel esprilerden bir tanesi
BoşverBunu anlayamadım ??
Sonra anladım amaBoşver
Neyi anlayamadığını bende anlayamadım
Espri maheyetinde değilidimSonra anladım amaiş işten geçmişti ayrıca bak bu daha iyi olduespiri maheyetinde
İstemsiz gülüyorum zaten şuanda facede inciciler paylaşmış güzel birşeyEspri maheyetinde değilidim
İstemeden olduysa gül
Kırdı mı ?İstemsiz gülüyorum zaten şuanda facede inciciler paylaşmış güzel birşeykırdı geçirdi
İnsan capon isterKırdı mı ?
Bant getir kadro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?