Bana ya Aşık Olun ya da Nefret Edin

Çok komik :D
indir.jpg

emrah modunda olmuş biraz sevdim mi tam severim sildim mi bir kalemde :D

Bu Kadın tamda benden bahsetmiş Aşık oldum yüzüne de söyledim :) çokda memnun kalmıştı sarılmıştı bana ahh iremimm :love1:

Ya muhabbetini görsen varya inan hayran kalırsın 2 saat muhabbet ettik çokda memnun kalmıştım harikaydı :love1:
Gerçek hayatta mı yoksa hayalinde mi 😱
Aşık oluncak gibi değil bende nefret edim :A

Bence de güzel ama direk aşık olunmaz yani.:D Severim ben de çok severim.:D Nefret etmem ama.:D

Doğrudur :D İremin burnu :F:F
Yok artık ben canlı gördüm bizzat da böyle bir burun yoku eski mi acaba??
Sana aşık olacağıma elimle muhabbet ederim daha iyi.
Yok artık 😱
Gerçek hayatta mı yoksa hayalinde mi 😱
Aşık oluncak gibi değil bende nefret edim :A
Gerçek hayatta elbet aşığım gittim akdına dedim 2 saat muhabbet ettik muhabbeti çok makaraydı süperdi :D
sesine aşığız diyelim :X
>Ben herşeyine 😉
Bence de güzel ama direk aşık olunmaz yani.:D Severim ben de çok severim.:D Nefret etmem ama.:D
ben direkt aşığım :D

Yok artık ben canlı gördüm bizzat da böyle bir burun yoku eski mi acaba??

Yok artık 😱

Gerçek hayatta elbet aşığım gittim akdına dedim 2 saat muhabbet ettik muhabbeti çok makaraydı süperdi :D

>Ben herşeyine 😉

ben direkt aşığım :D
Estetik öncesi :D
Estetik yaptırmış :F:F

Paylaştımı yok :D
Dedim ya kaset albüm işindedir :F
Paylaşmış mı bilmiyorum twitter kullanmıyorum pek ama yanımdaki adamda telefonu felan vardı iremin kimseye verme felan dedi bende istemedim çekindim ama çok güzel sohbet ettim bi konserinde konuştuk biraz vakti yoktu konser öncesi bide imza günü yani biliyor kısmen beni .:D

Paylaşmış mı bilmiyorum twitter kullanmıyorum pek ama yanımdaki adamda telefonu felan vardı iremin kimseye verme felan dedi bende istemedim çekindim ama çok güzel sohbet ettim bi konserinde konuştuk biraz vakti yoktu konser öncesi bide imza günü yani biliyor kısmen beni .:D
Birdaha görse hatırlamaz :F