Ohaa bu iremin burnu olamaz 😱😱
Gerçek hayatta mı yoksa hayalinde mi 😱Bu Kadın tamda benden bahsetmiş Aşık oldum yüzüne de söyledimçokda memnun kalmıştı sarılmıştı bana ahh iremimm
Ya muhabbetini görsen varya inan hayran kalırsın 2 saat muhabbet ettik çokda memnun kalmıştım harikaydı![]()
Yok artık ben canlı gördüm bizzat da böyle bir burun yoku eski mi acaba??Doğrudurİremin burnu
![]()
Yok artık 😱Sana aşık olacağıma elimle muhabbet ederim daha iyi.
Gerçek hayatta elbet aşığım gittim akdına dedim 2 saat muhabbet ettik muhabbeti çok makaraydı süperdiGerçek hayatta mı yoksa hayalinde mi 😱
Aşık oluncak gibi değil bende nefret edim![]()
>Ben herşeyine 😉sesine aşığız diyelim![]()
ben direkt aşığımBence de güzel ama direk aşık olunmaz yani.Severim ben de çok severim.
Nefret etmem ama.
![]()
Estetik öncesiYok artık ben canlı gördüm bizzat da böyle bir burun yoku eski mi acaba??
Yok artık 😱
Gerçek hayatta elbet aşığım gittim akdına dedim 2 saat muhabbet ettik muhabbeti çok makaraydı süperdi
>Ben herşeyine 😉
ben direkt aşığım![]()
Olabilir ama İremim her zaman en iyisidir ya kadının tamam burnu felan bahanede muhabbeti süper herkes görse herkes hayran kalırEstetik öncesi
Estetik yaptırmış![]()
Aynı yaştamısınız bari ?Yok artık ben canlı gördüm bizzat da böyle bir burun yoku eski mi acaba??
Yok artık 😱
Gerçek hayatta elbet aşığım gittim akdına dedim 2 saat muhabbet ettik muhabbeti çok makaraydı süperdi
>Ben herşeyine 😉
ben direkt aşığım![]()
Kasetimi al albümüm al diye yapmıştırOlabilir ama İremim her zaman en iyisidir ya kadının tamam burnu felan bahanede muhabbeti süper herkes görse herkes hayran kalır![]()
hayır 6 yaş fark var sanırım 26 diye hatırlıyorum,öyle demişti sankiAynı yaştamısınız bari ?
Hayır ya konserime gel özel konuğum ol dedi bizim videomuzu çekti twitterdan paylaşacaktıKasetimi al albümüm al diye yapmıştır![]()
Paylaştımı yokhayır 6 yaş fark var sanırım 26 diye hatırlıyorum,öyle demişti sanki
Hayır ya konserime gel özel konuğum ol dedi bizim videomuzu çekti twitterdan paylaşacaktı![]()
Paylaşmış mı bilmiyorum twitter kullanmıyorum pek ama yanımdaki adamda telefonu felan vardı iremin kimseye verme felan dedi bende istemedim çekindim ama çok güzel sohbet ettim bi konserinde konuştuk biraz vakti yoktu konser öncesi bide imza günü yani biliyor kısmen beni .Paylaştımı yok
Dedim ya kaset albüm işindedir![]()
Yok artıkk 😱😱😱 ama yaptırmasaydı kötü dururdu beaaİrem Derici estetik yaptırmak için burnunu iki kez kırmıştır.
Birdaha görse hatırlamazPaylaşmış mı bilmiyorum twitter kullanmıyorum pek ama yanımdaki adamda telefonu felan vardı iremin kimseye verme felan dedi bende istemedim çekindim ama çok güzel sohbet ettim bi konserinde konuştuk biraz vakti yoktu konser öncesi bide imza günü yani biliyor kısmen beni .![]()