'Bana Baba Dedi' Dizisinin Sezon Finali Tarihi Netleşti!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1427625113.jpg

tv8'in sevilen dizisi Bana Baba Dedi sezon finaline hazırlanıyor!

Yönetmenliğini Bedran Güzel'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Eser Yenenler, İbrahim Büyüka, Oğuzhan Koç, Ersin Korkut, Cezmi Baskın, Yağmur Tanrısevsin, Ayşe Tunaboylu, Burçin Abdullah, İpek Tenolcay, Gözde Mutluer, Ali Çelik ve Gülsüm Alkan yer aldığı yapım, 8. bölümüyle 5 Haziran Cuma akşamı sezon finali yapacak.

Bana Baba Dedi, sezon finaliyle 5 Haziran Cuma akşamı 19.00'da tv8'de!

Burçin Abdullah, Dada Dandinista'da "7. bölümde sezon finali yapacağız" demişti, bir bölüm daha çekmeye karar vermişler anlaşılan. Bence bitse daha iyi olurdu.

Son düzenleme:
baby dady den sonra bu bana tiyatro gibi kaçıyor pek beğenmemiştim 3 adamı severim ama keşke daha içten bi dizi çıkartsalardı 5 kardeş tadında felan

niye bitmesini istiyosunuz ki,biter keşke erken bitmeseydi olur şimdi bitsin bence her dizi en az bir 30 bölüm falan devam etmeli

niye bitmesini istiyosunuz ki,biter keşke erken bitmeseydi olur şimdi bitsin bence her dizi en az bir 30 bölüm falan devam etmeli
Herkes izlemediği dizinin bitmesini istiyor. saygı duyuyoruz tabii kimsenin görüşüne karışamayız. :)

Tv8 yazın bol bol tekrarını versin bare, belki yüksek falan gider yeni sezonda. :D

Oguzhana baba diyeceğine acuna baba diyeydiniz belki dizi devam ederdi

orjinalini bildiğimden bitmesini istiyorum hiç iyi değil orjinaline göreyoksa sevip sevmemek- izleyip izlememekle alakası yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...