TV8 Bana Baba Dedi - Dizi Yorumları

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
tv8'in merakla beklenen yeni dizisi Bana Baba Dedi bu akşam 20.00'de yayın hayatına başlıyor.

Başrollerini Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin, Ersin Korkut, Özkan Uğur, Gözde Mutluer, Gülsüm Alkan, Ayşe Tunaboylu ve Cezmi Baskın gibi isimlerin paylaştığı dizi ile ilgili bölüm yorumlarını ve fragman paylaşımlarını bu konu altından yapabilirsiniz.

Yönetmenliğini Bedran Güzel'in üstlendiği ve "Baby Daddy" isimli yabancı dizinin uyarlaması olan yapımda iki kardeş ve komşularının (3 Adam) bir bebek bulması ile gelişen olaylar konu alınıyor.

Bana Baba Dedi yeni bölümleriyle Cuma akşamları tv8 ekranlarında olacak.

CCPJe0VUgAAEXE-.jpg:large

izlediğim en kötü dizi acun yine karavana atmış)))

izlediğim en kötü dizi acun yine karavana atmış)))
Orjinalinimi izlemiştin?

Bu dizide tutmazsa Acun uzun bir süre başka dizi tutturamaz. :)

Star TV bir ara bataktaydı Doğuş Grubu kanalı satın alınca Muhteşem Yüzyıl'ı transfer edip atağa kalkmıştı. Bence Acun bir iki tane reytingli dizi transferi yapmalı. :)

Fragmanlar kötü duruyor. İlk bölüm belki meraktan izlenir ama sonra düşüşe geçer. Aynı Komedi Türkiye gibi. :)

İlk bölümü ilgi çekecektir, ama sonra düşer bence. Cuma çok zorlu bir gün, ayrıca fragmanlar da pek umut verici değil. Yine de tüm ekibe başarılar. :)

Orjinalinimi izlemiştin?

Bu dizide tutmazsa Acun uzun bir süre başka dizi tutturamaz. :)

Star TV bir ara bataktaydı Doğuş Grubu kanalı satın alınca Muhteşem Yüzyıl'ı transfer edip atağa kalkmıştı. Bence Acun bir iki tane reytingli dizi transferi yapmalı. :)
bakalım kim ilk atlayacak diye yazdım. izlemden biliyorsun yorum yapmam. yabancı dizilere killigim biliyorsundur))) ama bu dizinin tutamayacağın söylemek için dizilerden anlamak gerekmez sitcom tutmuyor tns de 3 adamın bir kaç fani bakar iki üç haftaya yayından kalkar))) tipik acun stili))

Son düzenleme:
Fragmanlar çok kötüydü bu dizide tutmaz , tv8 yarışma programları ile dikkat çekiyor , diziler kanala yakışmıyor :)

diziyi izliyorum felaket, komedi diye bir şeyi bulana acun kanalı verecekmiş))

Espiriye dair zerre kırıntı yok :( neden arıyanlar bi kaç dk bu eziyeti çeksin :(

Ben de göz attım, hiç beğenmedim. Zaten fragmanlar böyle olacağına işaret ediyordu. :)

Açıkçası büyük umutlarla diziyi izlemeye başladım.Çünkü kadro çok iyiydi bence.Özellikle Gözde için izledim ama diziyi beğenemedim :(

Fragmanlar çok kötü gözüktüğünden bakmayı düşünmüyordum, yoğunluğun da etkisiyle bakamadım ve yorumlara bakılırsa haklı çıkmışım. :)

Oysa başta fena bir proje gibi gelmemişti ama özellikle Eser ve İbrahim çok yapay duruyorlardı. :)

üç adamda nasılsalar dizide de aynı oynuyorlar. oyunculuklari demek berbatmis bunların

tv8, dizi işinde pek de başarılı değil anlaşılan. Ayrılsak da Beraberiz gibi bu dizi de yerin dibine batırıldı. Bir tek Maral beğenildi, o da ortalama reytingler alıyor. :)

Çok oyuncu var gerekli gereksiz herkesi almışlar.

2-3 yerdeki şeyler güldürdü onun dışında büyük boşluk.

Sonuç olarak ben daha önce böyle kötü dizi izlemedim. :D